Salı, Nisan 23, 2024

The Division: Heartland’ten 20 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft ve Red Storm Entertainment, oynaması ücretsiz spin-off oyun The Division: Heartland‘i geçtiğimiz hafta duyurmuştu.

The Division: Heartland‘in kapalı betasından 20 dakikalık oynanış görüntüsü sızdı.

the division 2

Heartland, net bir tarihi olmamakla beraber PC, PlayStation ve Xbox için çıkacak olan, oynaması ücretsiz olacak bağımsız bir oyundur. Ghost Recon stüdyosu Red Storm Entertainment’ta geliştirme aşamasında.

Bu videoda Epperly, Heartland‘ı açık dünya hayatta kalma aksiyon nişancı oyunu olarak tanımlıyor. Silver Creek adında küçük bir Amerikan kasabasında geçiyor. Oynamak için Expedition adında bir kooperatif PVE modu ve Storm adında 45 oyunculu bir PvEvP modu var.

Her iki mod da oyuncunun “Bölümün şimdiye kadar gördüğü en agresif ve öngörülemez virüs bulaşmasından” kaçınırken, aradığını, keşfettiğini, yağmaladığını, dövüştüğünü ve hayatta kaldığını görüyor. Epperly, kapalı test katılımcılarına NDA kapsamında olduklarını hatırlatmaya devam ediyor. Epperly, “Bu teknoloji testinde gördükleriniz dahil olmak üzere herhangi bir bilgiyi paylaşmaktan kaçının” diyor.

Ubisoft bu sızıntıyı kontrol altına almak için çabalıyor, ancak internete girdikten sonra sızan görüntülerin tamamen üstünü kapatmak neredeyse imkansız. Oyunun 2021 yada 2022’de çıkması planlanıyor, ancak yukarıda da dediğim gibi kesin bir tarihi henüz yok.

20 dakikalık Oynanış videosuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

https://twitter.com/SkyLeax/status/1393581622998470657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1393581622998470657%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.videogameschronicle.com%2Fnews%2Fheres-the-first-look-at-the-division-heartland-via-20-mins-of-leaked-footage%2F

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler