Perşembe, Mart 28, 2024

The Division Resurgence Duyuruldu! Mobile Özel Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Division serisiyle başarı elde etmiş olan Ubisoft, geçtiğimiz saatlerde sürpriz bir duyuru gerçekleştirdi. Geliştirici, The Division Resurgence oyununun duyurusunu yaptı. Diğer yapımlardan farklı olarak bu kez mobil platformlara gelecek olan oyun, yine üçüncü şahıs RPG türünde olacak.

Hem iOS hem de Android için yayınlanacak olan oyunun çıkış tarihi şu an için açıklanmamış olsa da alfa testlerinin çok yakında başlayacağı da duyuruldu.

The Division Resurgence, Ücretsiz Bir Oyun Olacak

Verilen detaylara göre oyunu değerlendirdiğimiz zaman, serinin iddiasının mobil dünyaya aktarılacağını söyleyebiliyoruz.

Hem Co-op modunda hem de single modunda olacak (yani hem tek oyunculu hem de tek oyunculu olarak oynanabilecek ) The Division Resurgence, açık dünya temelli bir atmosferde geçecek.

New York şehrinde geçecek olan oyunda hikaye kısmında ise Strategic Homeland Division ajanlarından birini kontrol edeceğiz ve sivilleri koruyarak şehri kurtarmaya çalışacağız.

Kapalı alfa testleri için çoktan kayıtları başlayan oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

Muhtemelen bu yıl sonuna doğru yeni mobil oyundan daha fazla bilgi alırız. Çıkış tarihinin de yakında açıklanacağını ve oyunun 2023 yılına kalmayacağını düşünüyorum.

Tabii ki kesin bilgiler için resmi açıklamalar lazım. Şimdilik bu iddialı yapım için paylaşılan videoyu ekleyelim. Yeni bilgiler geldikçe paylaşmaya devam ederiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler