Cuma, Nisan 26, 2024

The Division Serisi, 40 Milyon Benzersiz Oyuncu Sayısını Aştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Division 2’nin geleceğini tartışan bir blog gönderisinde Ubisoft, “The Division serisinin 40 milyondan fazla benzersiz oyuncuya ulaştığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Oluşturduğumuz oyunlara olan sürekli desteğiniz ve tutkunuz için ajanlara teşekkür etmek istedik. Mart 2020’de Warlords of New York genişletmesinin piyasaya sürülmesi aynı zamanda The Division 2 için en yüksek aktif kullanıcıyı gördü.”

The Division Serisi 40 Milyon Benzersiz Oyuncu Sayisini Asti 1

Ubisoft, satılan tam kopya sayısı hakkında nadiren yorum yapıyor, bunun yerine oyuncu sayısına odaklanmayı tercih ediyor. Görünüşte benzer olsa da, iki terim arasında küçük bir fark bulunuyor. The Division‘ı oynamak için tüm oyuncuların bir Ubisoft hesabı oluşturması gerekiyor.

The Division Serisi 40 Milyon Benzersiz Oyuncu Sayisini Asti 2

The Division franchise’ının 40 milyondan fazla kopya satmış olması mümkün olsa da, Ubisoft’un ücretsiz denemelere katılan tüm oyuncuları hesaba katma olasılığı da bir o kadar yüksek görünüyor. Benzer bir şekilde, yakın zamanda şirket Rainbow: Six Siege‘nin 70 milyon oyuncu sayısını aştığını bildirmişti. Gerçekte kaç kopya sattığına bakılmaksızın, The Division serisinin bir başarı olduğunu inkar edemeyiz. Büyük olasılıkla da, geliştirilmekte olan seride 3. bir oyuna yol açacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler