Cumartesi, Nisan 20, 2024

The Last of Us Part II 19 Haziran’da çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Konsol oyunları arasında çoğu oyuncunun en az bir defa oynadığı The Last of Us oyunun ikincisi olan The Last of Us Part 2 için yeni çıkış tarihi belli oldu. The Last of Us Part 2, 19 Haziran tarihinde çıkış yapacak.

The Last of Us Part II tekrardan ön satışa çıkarıldı

Oyunun yapımcı firması Naughty Dog ve yayıncı firma Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklamalar ile oyunun 19 Haziran tarihinde çıkacağı haberi oyunculara verildi.

Kısa bir süre önce ön satışları durdurulan oyun tekrardan ön satışa çıkarıldı. PlayStation 4 için çıkacak olan Oyun Türkçe dublaj ve altyazı seçeneklerini oyunculara sunacak.

the last of us

Çıkış tarihi verilen bir diğer oyun ise yapımcılığını Sucker Punch Productions‘un üstlendiği Ghost of Tsushima oldu. Ghost of Tsushima oyunu ise 17 Temmuz’da çıkış yapacak.

Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios patronu Hermen Hulst, koronavirüs salgını devam ederken böyle bir işe imza atarak ve sıkı bir şekilde çalışarak yapılan bu oyunlar için gurur duyduğunu ve her iki oyun firmasını da tebrik ettiğini açıkladı.
the last of us. 1
 Ghost of Tushima
Karantina günleri devam ederken böyle haberler duymak gerçekten heyecan verici. Tabi biraz daha beklememiz gerekecek. 🙂
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

4 YORUMLAR

    • Nvidia mx250’nin hiçbir değeri yok Passmarkta 6000 puanı olan 1050ti(pc) bile the last of us 1’i çalıştırmıyorsa 2500 puanı olan bu GPU’dan GTA 5 açabiliyorsa öp başını koy.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler