Cuma, Nisan 26, 2024

The Last Stand: Aftermath PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Armor Games Studios ve geliştirici Con Artist Games, zombi hayatta kalma oyunu The Last Stand: Aftermath‘i duyurdu.

Daha önce PC için çıkış yapan oyun. Şimdi ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına da 2021’in 4. çeyreğinde yayınlanacak.

maxresdefault 11

The Last Stand Legacy Collection, serideki ilk üç oyunu bugün Steam üzerinden PC’de erişilebilir durumda. Armor Games Studios’taki yayın ekibinden ve geliştirici Con Artist Games’den gelen zombi hayatta kalma roguelite oyunu. 2021’in 4. çeyreğinde PC sürümüyle birlikte Xbox Series X|S, PS5 ve PS4’e geliyor.

İşleri daha da ilginç hale getirmek için, Armor Games, The Last Stand: Aftermath‘in fiziksel konsol sürümlerini perakende satışa sunmak için Merge Games ile ortaklık kurdu.

The Last Stand: Aftermath, son derece popüler The Last Stand serisi web video oyunlarının geliştiricisinden yeni çıkacak bir oyundur. The Last Stand: Aftermath’ta oyuncular, ölümcül bir felaketin ardından kilitli kalan birkaç hayatta kalandan birinin kontrolünü ele geçirirken bulacaklar. Bununla birlikte, hayatta kalan her biri enfekte olmuştur.

Son günlerinden en iyi şekilde yararlanmak için yerleşkelerini terk etmelidir. Sonunda enfeksiyona yenik düşmeden önce zombi virüsünün ardındaki gerçeği aramadan önce, geride bırakacakları kişiler için malzeme toplamak onlara kalmış olacak.

Fragman video

https://www.youtube.com/watch?v=VDNgh3vtZS8

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler