Salı, Nisan 23, 2024

The Sims 4, Snowy Escape DLC Paketini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Sims 4‘ün bir sonraki genişlemesi Snowy Escape olarak adlandırılıyor. Mt olarak adlandırılan Japon esintili yeni bir kış mahallesi içeriyor.

Snowy Escape, PlayStation 4, Windows PC ve Mac’te Origin ve Steam ile ve Xbox One’da 13 Kasım’da satışa sunulacak.

739ktRZbiUghrifbmtKoTa 1200 80

sims 4 snowy escape release date feature details

Bu Japon esintili bölgede bir onsen hamamı, dağ ve bambu ormanı manzaralı doğal yürüyüş noktaları ve Sim’lerin şımartacağı kayak, snowboard, kızak ve kaya tırmanışı gibi bir dizi ekstrem spor etkinliği bulunmaktadır.

Snowy Escape, kışlık giyim, modern ve geleneksel Japon modası dahil 130 yeni Create a Sim giyim eşyası ekliyor. Geleneksel ve modern mobilya seçeneklerinin yanı sıra shoji kapılar, pencereler ve perdeler, tatami paspaslar ve kağıt fenerler gibi çeşitli mimari unsurlar da vardır.

Fiyat listesi

  • PlayStation Store’da: 280,00 TL
  • Xbox Store’da: 278,00 TL
  • Steam’de: 269,00 TL

Fiyatları üzerinden ön siparişe açıldı. Belirtilen paketi kullanmak ve oynamak için Ana oyuna sahip olmanız gerekiyor.

Son olarak Snowy Escape, Sim’lere daha derin kişilikleri aşılamayı amaçlayan yeni bir Yaşam Tarzları ve Duygular özelliği sunuyor.

DLC içeriği hakkında

Heyecan verici kış sporları için ekipmanlarınızı hazırlayın, doğal kaplıcalarda rahatlayın ve Japon stili evinizi tasarlayın. Yeni macera yollarını keşfedin — Mt. Komorebi dünyasında Sim’lerinize zirveye tırmanma ve diğerleriyle bağ kurma konusunda meydan okuyun. Kızakla kaymaktan kar kayağına ve kotatsu masasının etrafındaki güveçlere kadar her yaşam tarzına uygun bir şey var.

Heyecanı Yakalayın — Dağlık bölgedeki aktivitelerde Sim’inizin yeteneğini ve dayanıklılığını test edin. Yokuş aşağı kaymak için kayak takımınızı alın, kar kayağınızı bağlayın veya başka bir Sim ile kızağa binin. Tırmanmayı mı tercih edersiniz? Kaya tırmanışı becerilerini geliştirerek Sim’inizin cesaret gerektiren ve bazen de tehlikeli tırmanışlarda dağın zirvesine çıkarın.

Zen’inizi Bulun — Doğal kaplıcalarda Sim’inizin kaygılarını giderin, ardından kotatsu masasındaki güveçlerle keyif yapmasını veya bambu ormanlarında ve karlı arazilerde yürürken sosyalleşmesini sağlayın. Sessiz sakin yürüyüşlerin ve huzur veren müziğin keyfini çıkararak duygularınızı kontrol edin ve içinizdeki zen’i keşfedin.

Mabedinizi Kurun — Geleneksel detayları veya Japon stili eşyaların ve dekorların modern dokunuşlarını tercih ederek shoji kapılar, pencereler, perdeler, tatami matlar ve daha fazlasını kullanıp hayatınızı tamamlayan bir ev tasarlayabilirsiniz. Başınızın üstündeki kağıt fenerlerin yumuşakça parladığı Genkan girişlerde ayakkabılarınızı çıkarın veya dışarıda kendi kayalık bahçenizi kurun.

Yaşam Tarzınızı Tanımlayın — Yaşam Tarzları ve Düşüncelerin eklenmesiyle birlikte yeni kişilik ve ilişki etkilerini açın. Yaşam Tarzları, Sim’inizin eylemlerini ve alışkanlıklarını açıkça yansıtarak davranışlarını değiştirir. Benzer şekilde ortak deneyimler, Düşünceleri etkiler ve Sim’lerin birbirleriyle olan ilişkilerinde uzun süreli etkiye sahip olarak sosyal etkileşimlerini yönlendirir.

Duyuru fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler