Çarşamba, Nisan 24, 2024

The Smurfs: Mission Vileaf PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Microids ve geliştirici OSome Studio, üç boyutlu platform macera oyunu The Smurfs: Mission Vileaf‘in çıkış tarihini duyurdu.

Oyun, 25 Ekim 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

SmurfsVileafCover1

Vileaf, Şirinlerin büyüleyici dünyasında geçen 3 boyutlu bir platform macera oyunu olarak oynayacak. Çalışmaları, Vileaf adında kötü bir bitki yaratmasına izin veren bir formül keşfeden şeytani büyücü Gargamel’in karanlık laboratuvarına odaklanacak.

Bu bitki, Şirinleri çekebilen ve onları bitki tuzaklarına hapseden “Viletrap” tohumları üretir. Bu yeterince büyük bir sorun değilse, bu Viletrap bitkileri, özellikle sarsaparilla tarlaları için oldukça zehirli oldukları için orman için de büyük bir tehlikedir.

Şirin Baba, Şirin dostlarından Vileaf‘ı bir kez ve sonsuza kadar ortadan kaldıracak kadar güçlü bir panzehir için gerekli malzemeleri bulmasına yardım etmelerini istediğinden, bu korkunç durumu düzeltmek sana kalacak. Hefty, Smurfette, Brainy ve Chef gibilerinden oluşan harika bir Şirin ekibi, bu görevi tamamlamak için dört karakterin oyun boyunca oynanabileceği bir maceraya atılıyor.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun içi görüntüler

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler