Cuma, Nisan 26, 2024

The Witcher 4 için Yeni Gelişmeler Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Unreal Engine 5 oyun motorunun tanıtımı sonrasında CD Projekt Red, Epic Games ile yeni bir ortaklık kuracaklarını ve The Witcher 4 projesinin geleceğini açıklamıştı.

Yeni oyun motoruyla beraber geliştirilecek olması bile oyun için beklentileri arttırdı ve serinin hayranlarının heyecanlanmasına neden oldu. Fakat oyun için sadece bir görsel yayınlandı.

Duyuru ve duyuruyla beraber yayınlanan tek bir görsel. Haliyle gelecek yeni açıklamaları da bekliyorduk. İşte bu konuda ilk açıklamalar da gelmeye başladı.

The Witcher 4, Ön Geliştirme Aşamasına Geçiyor

Yakın zamanda bir önceki çeyrek için analizleri paylaşmak adına bir video yayınlanan firma, sonunda oyun için ön geliştirme aşamasına geçtiklerini belirtti.

Epic Games ile yapacaklarını ortaklık için çok heyecanlı olduklarını ve işleri hızlandırmak istediklerini belirten firma, yavaş yavaş fikirlerini işe dökmeye başlayacak.

Kaçırmayın: Sniper Elite 5 Çıktı!

Ön geliştirme aşamasının ise ne kadar süreceğini ya da ne gibi sorunlarla karşı karşıya kalınacağını kimse bilmiyor. Oyuna bir fon ayrılacak ve uzun bir geliştirme süreci başlayacak. Artık oyunu ne zaman görürüz bilemiyorum.

Diğer yandan aynı videoda şu an için firmanın büyük Cyberpunk güncellemesi için de hazırlıklarına başladığı duyuruldu.

Şu an için firma iş gücünün büyük bir kısmını, büyük güncellemenin yayınlanması için ayırmış. Yakın zamanda oyuna gelecek güncelleme ile yapım daha zengin bir hale gelecek ve hatalarından da tamamen kurtulacak deniyor.

Son olarak bir de anime tarzı bir içerik hazırlandığı belirtildi. Bu içerik ise Netflix platformunda yayınlanacak. Adı CyberPunk Edgerunners olacak denen içeriğin 2022 yılı içerisinde yayınlanacağının bilgisi verildi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler