Cuma, Mart 29, 2024

The Witcher: Nightmare of the Wolf için Fragman Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix, yakında yayınlanacak olan The Witcher: Nightmare of the Wolf adlı Witcher animasyon filminin yeni bir fragman videosunu yayınladı.

Kahramanı Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in destansı canavar savaşını ve karizmatik kahramanlıklarını çok daha fazla gösteriyor.

5168389

Film, canlı aksiyon serisinin olaylarından önce geçiyor ve büyülü bir şekilde mutasyona uğramış canavar avcılarının nasıl yaratıldığı da dahil olmak üzere Witcher‘ın dünyası hakkında daha fazla açıklama yapacak. Ayrıca, dizinin bu Aralık ayında yayınlanacak olan ikinci sezonunda yer alacak. Vesemir hakkında da faydalı bir arka plan sağlayacak.

Anime spinoff’unun yeni fragmanı ayrıca genişletilmiş Witcher evreninden çok daha fazlasını ve canlı aksiyon serilerinde elde edilmesi çok daha zor olan oldukça etkileyici görünen dövüş sahneleri ve efektleri gösteriyor.

Studio Mir’in yönetmeni Kwang Il Han, The Verge’e witcherların ikonik çift ​​bıçaklarını taşımalarına izin verilmesini içeren animasyon formatının bir avantajını söyledi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler