Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Thermaltake, CYCLEDESK 100 Akıllı Oyun Masasını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilgisayar bileşenleri ile tanıdığımız Thermaltake, COMPUTEX 2023’te Thermaltake Kapalı Bisiklet Espor Turnuvasını düzenledi. COMPUTEX 2023’te yalnızca Thermaltake Kapalı Alan Bisiklet Espor Turnuvasını görmekle kalmadık, aynı zamanda CYCLEDESK 100 ve diğer bisiklet espor oyun ekipmanlarını da şahit olduk.

CYCLEDESK 100 Akıllı Oyun Masası, herhangi bir bisiklet e-spor müsabakasının önemli bir parçası. Piyasadaki çoğu masadan sıyrılan CYCLEDESK 100’ün az yer kaplaması ve taşınabilirliği ile öne çıkıyor. Bisiklet esporlarından oyun istasyonlarına ve işyeri senaryolarına kadar geniş bir kullanım alanı söz konusu.

CYCLEDESK 100’ün çok işlevli tasarımı, bir PC monitörü veya dizüstü bilgisayar kurulumu için geniş alan sağlayarak kullanıcıların aynı anda bisiklet sürerken videoları rahatça izlemelerine olanak tanır.

TT Akıllı Kontrol Birimi ile güçlendirilen CYCELDESK 100, WiFi veya PC üzerinden mobil cihazlarınız aracılığıyla kontrol edilebilen akıllı bir yükseklik ayarlama işleviyle birlikte gelmekte.

Ayrıca, mevcut masa yüksekliğini gösteren ve ön panelde bulunan bir düğmeye basarak kolay yükseklik ayarı sağlayan bir arayüzde bulunuyor. CYCLEDESK 100, akıllı tasarımı bir sonraki seviyeye taşıyor ve bisiklet e-spor yarışmaları ve düzenli egzersiz seansları için ideal ürünlerden biri.

CYCLEDESK 100

CYCLEDESK 100 için Android ve iOS’ta bulunan özel bir uygulama olan RGB Desk Mobile için de birkaç detay verelim. Uygulama sayesinde önceden ayarlanmış 4 masa yüksekliği arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. ( 72cm, 90cm, 100cm ve 117cm.) Ek olarak, aydınlatma efektleri, frekanslar ve parlaklık da zahmetsizce değiştirilebiliyor.

iTAKE Motor Yazılımımızla (Android ve iOS’ta özel bir uygulaması da vardır), kullanıcılar yukarıda belirtildiği gibi önceden ayarlanmış masa yükseklikleri ve aydınlatma arasında geçiş yapabilir ve masa yüksekliğinin 72 cm ile 117 cm arasında herhangi bir yerden ayarlanmasına olanak tanır. (28,3″~46″ cm).

Yapım kalitesine gelince, çok daha yumuşak bir yükseklik ayarı deneyimi için iyileştirilmiş elektrik motorları uygulanmış. Bunun dışında en çok önem verilen şeylerden birisi de  güvenlik. CYCLEDESK 100, kurulu çarpışma önleyici güvenlik sensörü sayesinde istenmeyen herhangi bir nesnenin yüzeyine dokunduğunda otomatik olarak duracaktır.

CYCLEDESK 100 gibi harika ekipmanlarla iç mekan yaşam tarzınızı değiştirmek mümkün. CYCLEDESK 100’ü evinizde veya ofisinizde kurarak, aileniz ve arkadaşlarınızla bisiklet esporlarının keyfini çıkarabilirsiniz – tıpkı Thermaltake Kapalı Alan Bisiklet Espor Turnuvasında olduğu gibi.

CYCLEDESK 100

CYCLEDESK 100’ün özellikleri

Bisiklet sporları, iş ve oyun için harika

CYCLEDESK 100, profesyonel bir bisiklet eğitim masasıdır ve zahmetsizce yüksekliği ayarlanabilir. Az yer kaplaması hareket etmeyi mümkün kılar, böylece taşınabilir olur. Bisiklet e-sporları, iş yerleri ve oyun oynama gibi birçok kullanım durumu için harikadır.

TT Akıllı Kontrol Ünitesi

TT Akıllı Kontrol Kutusu, CYCLEDESK 100’ün kalbidir. Ne de olsa bu sadece bir masa değil, düşündüğünüzden daha akıllı! Bu küçük kutu ile masanızı WiFi üzerinden doğrudan telefonunuzdan veya PC’nizden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca güçlü SCU, masa ayarlarınızı ve kullanım alışkanlıklarınızı hatırlayabilir ve masanızı ihtiyaçlarınıza göre otomatik olarak ayarlar.

Özel RGB Desk Mobil Uygulaması

RGB Desk Mobil APP aracılığıyla, masa yüksekliği 72 cm’den 117 cm’ye kadar sorunsuz bir şekilde ayarlanabilir ve 4 kademeli programlanabilir masa yüksekliği arasında geçiş yapılabilir. Ayrıca ayarlarınız kaydedilecek ve masanızın yüksekliği programınıza göre ayarlanacaktır. Bunun da ötesinde, memnun kalana kadar çalışabileceğiniz 4 farklı aydınlatma efekti, 5 parlaklık seviyesi ve aydınlatma hızı var.

iTake Motor Yazılımı

iTAKE Motor Yazılımımız ile masa yüksekliğini 72 cm’den 117 cm’ye (28,3″ ~ 46″) kolayca ayarlayabilirsiniz. İşleri bir adım öteye taşımak için 5 parlaklık seviyesi ve aydınlatma hızı ile 4 farklı aydınlatma efekti ayarı arasından seçim yapabilirsiniz.

Tüm Kullanımlarınızı Kaydedin

CYCLEDESK 100, masa yüksekliğini programınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza göre otomatik olarak ayarlayacaktır.

RGB Aydınlatma Şeridi

CYCLEDESK 100 Akıllı Oyun Masası, bir RGB Aydınlatma Şeridi ile birlikte gelir. Thermaltake RGB masa mobil uygulaması veya iTAKE motor yazılımı aracılığıyla aydınlatma efektlerini özelleştirin, kontrol edin ve senkronize edin. Bir adım daha ileri gidin ve 5 ayrı parlaklık ve aydınlatma hızı seviyesiyle birleştirilmiş 4 farklı aydınlatma efekti ayarı arasından seçim yapın.

6 Butonlu Kolay Erişim Paneli

Masa, kolay kullanım için 6 düğmeli bir kontrolöre ve doğru yükseklik ayarlarını gösteren bir dijital ekran kartına sahiptir. Akıllı kontrol paneli, 4 adede kadar yükseklik hafıza ayarı ayarlayabilir, böylece kullanıcılar bir düğmeye basarak istedikleri yükseklik ayarını saklayabilir ve rahatlıkla değiştirebilirler.

CYCLEDESK 100

Kararlı Motor

Yükseltilmiş elektrik motoru, yüksekliği ayarlarken masanın optimum dengesini sağlar.

Çarpışma Önleyici Güvenlik Sensörü

Güvenliğiniz için, masa yükseltilirken veya indirilirken engellerle karşılaştığında bunu otomatik olarak algılayan bir çarpışma önleyici güvenlik sensörü ekledik.

Dört Tekerlekle Mükemmel Hareketlilik

Dört adet 360° dönen ve kilitlenebilir tekerlekle tasarlanan bu masa, istediğiniz yere hareket ettirmenizi sağlar.

Tam Boy Dizüstü Bilgisayar Sehpası

Cihazlarınızı dikey olarak yerleştirin ve masanız için temiz ve düzenli bir alan oluşturun.

Kablo yönetim sistemi

Masa, çalışma alanınızı dağınıklıktan uzak tutmak için kolay ve kullanışlı bir kablo yönlendirme sistemine sahiptir.

Su Geçirmez Mouse Pad

Son olarak, masa, yüksek yoğunluklu bir fiziksel kumaş su geçirmez yüzeye sahiptir. Günlük kullanımda mouse pad üzerine su veya içecek serpilirse küçük su damlacıkları oluşarak sıvının yüzeye nüfuz etmesini engeller.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler