Pazartesi, Ekim 21, 2024

Thermaltake, Odak Noktası Termal Verimlilik Olan CTE Serisi Kasaları Piyasaya Sürüyor

Kasa, güç kaynağı, soğutma ve oyun çevre birimi çözümleriyle sektörün en iddialı markalarından biri olan Thermaltake, odak noktası maksimum termal verimlilik olan yeni CTE serisi kasalarını piyasaya sunuyor.

Odak noktası termal verimlilik olan yenilikçi CTE kasalar, kritik bileşenlere en yüksek düzeyde termal performans sunmaya odaklanıyor. Seride yer alan modeller ise aşağıdaki gibi listeleniyor.

Tüm Seri için Model Listesi – Beyaz ve Siyah renk seçenekleriyle

  • CTE C750 Air Full Tower Kasa
  • CTE C750 TG ARGB Tam Kule Kasa
  • CTE C700 Air Mid Tower Kasa
  • CTE C700 TG ARGB Mid Tower Kasa
  • CTE T500 Air Full Tower Kasa
  • CTE T500 TG ARGB Full Tower Kasa

CTE kasa serisi, en zorlu donanımı bile verimli bir şekilde soğutmak için daha etkili hava akışı yollarına izin vermek üzere anakartın 90 derecelik bir dönüşünü kullanır.

Bu, sırasıyla ön panelden ve arka panelden getirilen soğuk havaya çok daha yakın hareket ettirilerek CPU ve grafik kartının bağımsız hava akış yollarına sahip olmasını sağlar.

Üç yönden (ön, arka ve alt taraflar) soğuk hava girişi ve üstten dışarı atılan sıcak hava, soğutma performansı için optimum hava akışı sunulmasını sağlar. Ek olarak, her bir CTE Serisi Kasa, Thermaltake’in yeni nesil PWM fanları olan önceden takılmış üç CT140 soğutma fanına sahiptir. Bu fanlar maksimum 1500 RPM hıza ulaşır ve havayı daha fazla itebilen özel olarak ayarlanmış fan kanatlarıyla birlikte gelir.

CTE Serisi Kasa,

CTE  Serisi, AIO sıvı soğutma, hava soğutma ve özel sıvı soğutma dahil olmak üzere farklı soğutma bileşenleri türleri için maksimum özelleştirilebilirliğe sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.

Kasa, 420 mm’ye kadar AIO radyatör desteğine sahiptir ve kasanın içerdiği fan braketleri, pompa ve rezervuar braketi ile bilgisayar toplama tutkunları, her türlü soğutucuyla hayallerindeki PC’yi kolayca oluşturabilir.

BENZER:  Amd Ekran Kartı Sıralaması 2024 Güncel

Ek olarak, CTE kasa serisinin solundaki 4 mm kalınlığında temperli cam pencere paneli, içerideki muhteşem yapının tam olarak görüntülenmesini sağlar.

CTE Serisi Kasaları

CTE Form Faktörü Serisinin Özellikleri

Anakartın 90 Derece Dönmesi

CTE tasarımı, anakartın 90 derecelik bir dönüşünü kullanarak daha verimli bir hava akışı yolu sağlar ve mümkün olan en soğuk ve en taze havanın kritik bileşenleriniz üzerinde daha etkili ve verimli bir şekilde dağılmasını sağlar.

Kritik Isı Kaynaklarını (CPU ve Grafik Kartları) Soğuk Havaya Yaklaştırın

CPU konumu ön panele çok daha yakına taşındığından ve grafik kartı arka panele doğru daha yakına taşındığından, sırasıyla CPU ve grafik kartının termal dağılımı için bağımsız soğuk hava indüksiyonu elde edilir.

YouTube video

Daha Verimli Hava Akışı

Bu genel yaklaşım, CTE’nin ana bileşenlerin yerleştirilmesi ve soğutmanın yanı sıra sistemden optimize edilmiş ısı tahliyesi yoluyla daha iyi ve daha verimli giriş hava akışı sağlamasına olanak sağlamıştır.

AIO ve Özel Sıvı Soğutma Sistemleri için mevcuttur

Hem hepsi bir arada hem de özel sıvı soğutma çözümlerinin gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanan CTE Form Faktörü Serisinin sol tarafında 4 mm’lik temperli cam paneller bulunur ve kullanıcıların bileşenlerini tam RGB görkemiyle görmelerine olanak tanır.

YouTube video

Yeni CT Serisi Fanlar

Yeni CT serisi fanlar, kullanıcıların sahip olduğu renk şemasına uyması için siyah veya beyaz, RGB veya RGB olmayan arasından seçim yapmasına olanak tanır.

Mükemmel Toz Koruması

Toza karşı koruma sağlamak için kasanın üstünde, önünde, altında, arkasında ve sağ tarafında ince çıkarılabilir filtreler vardır ve bunlar temizlik için kolayca çıkarılabilir.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler