Perşembe, Nisan 18, 2024

Throne: Kingdom at War Android ve iOS’ta Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

19 Ağustos tarihinde Plarium Studios tarafından Google Play ve iOS platformlarında duyurulan Throne: Kingdom at War oyunu şimdiden oyun severleri kendisine kilitlemeyi başardı. Oyun ilk bakışta bize Clash of Clans havası verse de, grafik ve oynayış bakımından yeni bir soluk kazandırabilir.

 

İttifaklar ve Klanlar Arası Savaş

 

Oyun online olarak oynandığı için kendi klanınızı ve ittifakınızı kurarak rakiplerinize karşı güç gösterisi sergiliyorsunuz. Her oyuncunun atlayabileceği bir seviyesi olduğu gibi, arkadaşlarınızı kurduğunuz klana katarak birlik olabiliyorsunuz. Throne: Kingdom at War 13 ve 15. yüzyılları arasında gerçekleştiği gibi, savaş oyunu mantığında ilerlemeye devam ediyor. Oyunun gözümüze çarpan bir eksik yanı ise Türkçe dil desteğinin olmaması ve savaşları görüp yönetemiyor olmamız.

 

Throne-Kingdom-at-War

 

Eğer siz de Clash of Clans’a rakip olarak gelen Throne: Kingdom at War oyununu denemek isterseniz, aşağıdaki iOS ve Android bağlantılarını kullanarak akıllı telefon ve tabletinize indirebilirsiniz. Oyunun boyutu ise 99.8 MB civarında. Unutmadan belirtelim: oyun Android cihazlarda versiyon 4.0.3 ve üzerinde çalışıyor. iOS sürümünde ise 1.1.3 ve üzeri olması yeterlidir.

 

Throne: Kingdom at War iOS ve Android

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler