Cumartesi, Nisan 20, 2024

Tomb Raider’in Anime’si Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son yıllarda, Netflix bir dizi video oyunu özelliği için destek gösterdi ve dünyasını anime uyarlamalarıyla genişletti. Önceki çabalar karışık yanıtlara yol açmış olsa da, Netflix daha fazla video oyununu uyarlamaya devam ediyor. Resident Evil, Castlevania ve Dragon’s Dogma uyarlamalarının ardından Netflix, bir Tomb Raider animesi yapacağını duyurdu.

netflix tomb raider animesi yapacagini duyurdu 1

Şu anda anime hakkında pek bir şey bilinmemesine rağmen, Netflix’in oyun üçlemesinin Shadow of the Tomb Raider ile sona erdiği yerden devam etmesi bekleniyor. Karakter tasarımlarının da oyuna sadık kalınıp kalınmayacağı ve Lara’nın seslendirme sanatçısı Camilla Luddington’ın baş karakter olarak rolünü üstlenip üstlenmeyeceği merak ediliyor.

netflix tomb raider animesi yapacagini duyurdu 2

Yeniden başlatılan Tomb Raider üçlemesi, Tomb Raider dünyasına ilginç bir bakış açısı getirdi ve ikonik video oyunu serisinin birçok hayranında merak uyandırdı. 2018 yılında yayınlanmasından bu yana, seriye herhangi yeni bir oyun duyurusu yapılmadı. Bu nedenle, oyun biçiminde olmasa bile Lara’nın hikayesinin devam ettiğini görmek mutlu ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler