Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Toy Story 4, Gişede Güzel Bir Gelirle Açılış Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncak Hikayesi serisinin son filmi olan Toy Story 4, ilk haftasında dünya çapında 238 milyon dolar hasılat elde ederek güzel bir açılış gerçekleştirmiş oldu.

Yönetmenliğini Josh Cooley’in yaptığı ve senaryosunu Stephany Folsom kaleme aldığı Oyuncak Hikayesi 4’ün seslendirme kadrosunda ünlü isimler bulunuyor. Filmde Tony Hale Forky’yi, Tom Hanks kovboy Woody’yi, Tim Allen astronot Buzz’ı, Joan Cusack Jessie’yi, Bonnie Hunt Dolly’yi, Annie Potts Bo Peep’i, Don Rickles Bay Patates Kafa’yı, Jeff Garlin Buttercup’ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa’yı, Blake Clark da köpeği seslendiriyor.

Filmin konusuna bakacak olursak tek kullanımlık bir kaşıktan yapılmış oyuncak olan Forky’nin atılmış olduğu maceraları anlattığını söyleyebiliriz. Filmler hakkında verileri paylaşan önemli sitelerden biri olan BoxOfficeMojo’nun yayınlamış olduğu verilere bakıldığında ise 118 milyon dolarlık gelirin sadece Kuzey Amerika’dan geldiği görülüyor. 

2 Temmuz tarihinde vizyona girecek olan Spider-Man: Far From Home ve 17 Temmuz tarihinde vizyonda olacak The Lion King filmi ile Toy Story 4 filminin gişesinde biraz düşüş olacak gibi duruyor.

indir

Eleştirmenler ve izleyiciler tarafından olumlu yorumlar almayı başaran Toy Story 4’ün önümüzdeki günlerde bu elde etmiş olduğu geliri katlayıp katlamayacağını göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler