Perşembe, Mart 28, 2024

Train Station Renovation Steam’de erken erişime sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Train Station Renovation an itibari ile erken erişim için oyunculara sunuldu. Demo sürümünü Steam’den ücretsiz bir şekilde indirip test edebilirsiniz.

Geliştiricisi Live Motion Games yayıncısı ise PlayWay S.A. olan oyun, 30 Nisan 2020 tarihinde sunuldu. Türkçe arayüz ve alt yazıda desteklemekte.

ss 803e79f1be02edb84d2b14ea24e24d79a327913d.1920x1080

Train Station Renovation Beta inceleme 1

Tam sürümünü satın almak istiyorsanız Steam’de %30 indirim ile şu an 17,50 TL’ye alabilirsiniz. 7 Mayıs 2020’e kadar %30 indirim devam edecektir. Farklı paket seçenekleri de mevcut.

Oyun hakkında

Train Station Renovation oyununda tren istasyonlarının yenilenmesi konusunda uzman bir restorasyon şirketi olarak oynuyorsunuz. Oyun başlangıçta küçük kırsal olanlardaki terk edilmiş ve harabe tren istasyonlarında geçerken daha sonra metropol şehirlerde bulunan tren istasyonlarıyla gittikçe zorlaşıyor. Oyun, her aşamasında size yeni tamir işlerinin öğretildiği ve farklı çalışma ortamlarını kontrol etmenizi sağlayacak 10 haritaya (istasyona) ayrılmıştır. Her istasyonun tekrar hayata geçirilebilmesi için temizlenmesi, tamir edilmesi ve çeşitli araç ve ekipmanlarla donatılması gerekiyor.

Train Station Renovation satın almak ve daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Trailer video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler