Cuma, Mart 29, 2024

Türk Telekom Duyurduğu İnternet Paketlerini Sitesinden Kaldırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türk Telekom tarafından dün duyurusu gerçekleştirilen yeni internet paketleri kamuoyu tarafından oldukça tepki ile karşılanmış ve sosyal medya üzerinden olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Bugün ise Türk Telekom’un paket listelerinin yayınlandığı linke erişilemediği gibi, paket fiyatları da görüntülenemiyor.

Açıkçası 4 Mbps gibi bir interneti 59,90 TL‘ye satılması üzerine eleştirilerek maruz kalacağı belliydi. Diğer yüksek hızlı internet fiyatlarını söylemiyorum bile.

Paket Fiyat Listesi Sıkça Sorulanlara Dönüştürüldü

Hatırlarsanız paket fiyatları hakkında almış olduğumu bilgileri Türkiye‘de ilk olarak sizlerle paylaşmış ve düşüncelerimizi aktarmıştık. Kimileri inanmadı, kimileri hurafe haber dedi ama sonra paket fiyatlarını görünce, yüzleri olmadığı için tekrar gelip özür dileyemediler. Üstüne bizim paket fiyatları haberimizi kendileri gibi yayınlamış olan sayfaları söylemiyoruz bile 🙂

Bugün ise Türk Telekom‘un paket fiyatlarının bulunduğu link ise Sıkça Sorulan Sorular sayfasına dönüştürüldü. Muhtemel olarak şuanda Türk Telekom içerisinde bulunan bu fiyatları hazırlayan ekip bir toplantı halinde ve fiyatların revize olması için görüşüyorlar. Zira bu fiyatlar ile çok fazla müşteri kaybı yaşayabileceklerini düşünüyorum.

Firmanın yayından kaldırmadan önce listelemiş olduğu fiyat listesi aşağıdaki gibiydi;

turk telekom tarife fiyatlari

Bakalım revize edecekleri yeni fiyat listesi nasıl olacak? Çok büyük değişikliklerin olacağını düşünmüyorum ama, en azından 4 Mbps 59,90 TL gibi bir fiyat kavramını kaldıracaklarını tahmin ediyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler