Perşembe, Mart 28, 2024

Türk Telekom’un 2019 Kotasız İnternet Fiyatları Ortaya Çıktı [Güncelleme]

Paylaş

silkroad gaminggentr

1 Ocak 2019 itibari ile Adil Kullanım Kotası (AKK) tamamen kalkacaktı. Fakat sonradan ortalık birden karıştı ve firmalar çeşitli paketler yayınlamaya başlamıştı. Şimdi ise bu paketlerin geri çekildiğini ve tamamen kotasız bir pakete geçildiğini görüyoruz. Türk Telekom ise yeni düzenlenen 2019 kotasız internet fiyat paket listesi ortaya çıktı.

Fiyatlandırmalara göz attığımızda 12 ay ve 24 aylık taahhütlerin devam ettiği, aynı zamanda fiyatlarda da artışların olduğunu görebilmek mümkün. Bu ay sonunda ise yeni fiyat listesi uygulanmaya başlanacağı gibi, 1 Ocak 2019 itibari ile de yeni kotasız internet ortaya çıkmış olacak.

Türk Telekom 2019 Kotasız İnternet Fiyatları

Fiyat politikalarındaki yorumları aşağıdan bizlerle paylaşabilirsiniz. Onun dışında anlamadığım bir nokta mevcut. Normalde 12 ay taahhüt olduğu zaman fiyatın daha pahalı, 24 ay taahhüt olduğunda ise daha ucuz olması lazım. Fakat aşağıdaki fiyat listesinde bu fiyatların tam tersi olduğu görünüyor.

Ancak bir diğer tarafta yüksek ihtimalle taahhüt süresi minimum 24 ay olduğu için, ilk 1-12 ay arası fiyatlar 79.90 TL’den başlarken, daha sonradan ertesi sene 89,90 TL olarak 10 TL daha zamlanmış olacak. Tabii ki bu şuan için bir tahmin.

Ayrıca bundan 1 ay önce Türk Telekom kanadında AKK kalkacağı ama kota olacağı belirtilmişti. Kotalı internette ise kota aşımında hızınız eskisi gibi düşmeyecek, sadece iyileştirmeler olacağı belirtiliyordu. Görünen o ki Türk Telekom bu olumsuz algıyı gördü ve kota kavramını tamamen kaldırmış oldu.

turk telekom internet fiyatlari 2019 1

Lider Kampanya Paketleri olarak listelenen fiyatlara baktığımızda 8 Mbps internet hızı 1-12 ay taahhüt ile 79,90 TL olurken, 13-24 ay arası 89,90 TL (?) oluyor. 16 Mbps ise 92,90 TL olurken, 24 Mbps hız 119,90 TL’ye çıkıyor.

Yüksek hızlı internet kullanmak istiyorsanız eğer, alt yapınız da müsade ediyorsa, 346,90 TL‘ye kadar fiyatlar çıkıyor. Yeni Kotasız İnternet kavramında Türk Telekom için fiyat politikası bu şekilde hazırlandı. Yorum ve olumlu – olumsuz eleştiriler sizin.

Önemli Not: Ortaya çıkan bu fiyat politikası değişiklik gösterebilir. Ancak şuan için son hali bu şekilde.

[Güncelleme] 11.12.2018 

Resmi sitede fiyatlar açıklanmış 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler