Cuma, Mart 29, 2024

Twitch Desteği Tekrardan Xbox’a Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, yakın zamanda yayınladığı bir blog gönderisinde Xbox kullanıcılarının favori özelliklerinden bir tanesinin geri geleceğini resmi olarak duyurdu. 23 Şubat 2022 tarihinden itibaren Xbox kullanıcıları Twitch’e doğrudan Xbox üzerinden ulaşabilecek ve canlı yayın oluşturabilecekler.

Xbox Series X / Series S veya Xbox One konsolunuzda “Yakala ve Paylaş” sekmesine gidin ve ardından “Canlı Akış” seçeneğine tıklayın. Twitch hesabınızı konsolunuza bağlamak için iOS veya Android telefonunuzu kullanarak ekrandaki QR Kodu tarayabilir ya da sağlanan linke gitmek için bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Hesabınızı entegre ettikten sonra hemen canlı yayına geçmek için “Şimdi canlı yayına geç” seçeneğine tıklayabilirsiniz.

twitch coktu 28 04 20 003
Twitch Desteği Tekrardan Xbox'a Geliyor! 2

Microsoft ayrıca oyun ve mikrofon sesi, çözünürlük ve bit hızı dahil olmak üzere akışınızı yönetmenin farklı yollarını da açıkladı. İzleyicilere gelince, yayınları seçtikleri cihazlarda izleyebilirler. Sizi takip eden diğer Xbox oyuncuları da Twitch’te canlı yayın yaptığınızda bilgilendirilmeyi seçebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler