Salı, Nisan 23, 2024

Twitter “Hesap Doğrulama” İsteklerini Yeniden Açıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal Medya devi Twitter, uzun bir süre kullanıcılardan “Doğrulanmış Hesap Simgesi” için talep almaya başladı lakin bu hizmet 2019 yılının Nisan ayında bu hizmeti durdurdu ve bu hizmeti sadece otomatik olarak oldukça saygın ve popüler kişilere vermeye başladı.

Twitter’ın https://verification.twitter.com/welcome linkinde yer alan doğrulama talebi formu Nisan 2019’da kapatılarak “Check back soon!” (Tekrar kontrol edin!) mesajı yer almaya başlamıştı. Görünen o ki şirket Doğrulama Talebi sistemi konusunda bir senedir geliştirme ve düzeltmelere tabi tutuldu ve artık yenilenen sistem kullanıma sunuluyor.

Jane Manchun Wong tarafından keşfedilen bir Twitter betasında, Twitter hesabı ayarları sekmesinde “Doğrulama Talebi” sekmesi yer alıyor. Görünen o ki şirket, Instagram’da faal durumda olan bir doğrulama hizmetinin benzeri geliyor.

twitter verifiy 2

Talep formu kullanıma açılınca herkese “Doğrulanmış Hesap Simgesi” verilmeyecek, sadece internette bir kitleye, varlığa sahip olan, doğrulama için bir sebebi olan önemli kişilere verilecek. Formun amacı sadece bu kişilerin tespitinde hızlı bir ilerleme sağlamaya yardımcı olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler