Cuma, Nisan 26, 2024

Twitter, Kripto Para Birimi Reklamlarını Yasakladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter, kripto-para ile ilgili reklamları engellemeye başladı, daha önc 2016 yılında Reddit,Facebook ve Google gibi diğer sosyal medya platformları kripto para birimi reklamlarını yasaklamıştı.

 

Twitter Kullanıcı Politikasını Güncelledi

Yapılan açıklama da “Twitter topluluğunun güvenliğini sağlamaya kararlıyız. Bu nedenle, Twitter Reklamları için cryptocurrency ile ilgili yeni bir politika ekledik ” açıklamasını yaptı. “Bu yeni politika kapsamında,  Para Teklifi (ICO) ve reklam satışlarının reklamı küresel olarak yasaklanacaktır.” Dedikodular, bir hafta önce Twitter’ın bu tür reklamları yasaklayacağını duyurdu.

shutterstock 588413579

Twitter bugün politika sayfasını güncelleyecek, yarın yeni yasağı uygulamaya başlayacak ve önümüzdeki 30 gün içinde herkese ulaşacak. Twitter, “ Vergi , bir ay içinde tüm reklamverenler arasında tam olarak uygulanabilir olacak” dedi . Tüm ICO’lar ve jeton satışları yasaklanacak, ancak cryptocurrency borsaları ve cüzdanları sadece büyük borsalarda listelenen halka açık şirketler ile sınırlı olacak’ diye belirtildi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler