Cuma, Nisan 19, 2024

Ubisoft’un Riders Republic Adlı Oyunu Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Küresel salgının ardından birçok video oyunu geliştiricisi ve yayıncısı, geliştirilmekte olan oyunların mevcut durumunu gözden geçirdi, bu sebepten ötürü birçok oyunun ertelenme haberini alıyoruz. Hogwarts Legacy’in 2022 yılına kadar ertelenme haberinin ardından Ubisoft, Riders Republic‘in de ertelendiğini duyurdu.

riders republic ertelendi haber gorseli 1

Riders Republic ekibi, Twitter üzerinden; “Bugün, sürümümüzü bu yılın ilerisine taşıma kararını size bildirmek istiyoruz. Bu ek süre, tutkulu ekibimizin oyuncularımıza en iyi eğlence dolu deneyimi sunmasına olanak sağlayacak.” ertelenme haberini açıklamalarında bulunarak duyurdu.

Ekip, “Desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim. Güvende kalın ve yakında Riders Republic‘in çılgınlığına katılmaya hazırlanın!” yorumlarında bulundu.

riders republic ertelendi haber gorseli 2

Bazıları Riders Republic’in oyunu erteleme kararını görmekten pek hoşnut olmayabilir, ancak Ubisoft’un bu hamlesi aslında çok güzel bir anlam ifade ediyor. Özellikle, CD Projekt RED‘in Cyberpunk 2077’yi hazır olmadan piyasaya sürmesinin ardından diye düşünebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler