Cuma, Nisan 26, 2024

Ünlü CS:GO Oyuncusu NiKo G2 Esports’ta

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bosnalı ünlü CS:GO oyuncusu Nikola ‘NiKo‘ Kovac, organizasyonda üç yıldan fazla bir süre sonra FaZe Clan’dan ayrıldı.

Resmi olarak artık G2 Esports oyuncusu.

hunter niko g2

ElbemWWXIAEeQWh

Uzun bir gecikmeden sonra, FaZe Clan’dan Nikola “NiKo” Kovač’ın G2 Esports’a transferi nihayet gerçekleşti. G2’nin FaZe’den G2’ye geçiş yaptığı söylentileri ilk olarak Eylül ayında dönmeye başladı.

O zamandan beri dolaşıyor, ancak ne G2 ne de oyuncunun kendisi bunu doğrulayamazdı. G2‘nin sahibi Carlos “ocelote” Rodríguez bir noktada haberi bile yalanlamıştı. NiKo‘nun transferinin doğrulanması CS:GO hayranlarını şok etti.

G2, hareketi “tarihteki en büyük CSGO imzası” olarak nitelendirdi ve bu gerçekten abartı değil. NiKo‘nun 2017’de FaZe’ye transferi 500.000 $ değerindeydi ve G2’ye yapılan bu transfer muhtemelen daha da değerli.

Yaklaşan BLAST Premier Sonbahar Serisi turnuvasının kadrosunda kuzeninde bulunduğu Nemanja “huNter” Kovač ile beraber oynayacaklar. Şimdiye kadar G2 Esports‘tan bekleyebileceğiniz gibi, güzel bir duyuru ile belirtildi.

Resmi internet sitesinde yapılan daha ciddi duyuru, takımda altı aktif üye olduğundan ileriye dönük en iyi uyumu bulmak için takımın değerlendirileceğini belirtti. FaZe Clan ise uzun süredir sahalarda olmayan olofmeister’ı kadrosuna tekrar dahil etti.

NiKo gibi başarılı bir oyuncunun G2’de daha başarılı olabileceğini düşünüyorum, tabii bunu bize zaman gösterecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler