Çarşamba, Nisan 24, 2024

Uygun Fiyatlı Oppo A37 Teknik Özellikleri Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Oppo, yeni akıllı telefonu A37‘yi duyurmuştu. Aradan bir ay geçtikten sonra yeni A37‘nin teknik özellikleri ve piyasa satış fiyatı belli oldu. Yeni Oppo A37 hakkında teknik özellikleri ve detaylar haberimizde.

Oppo A37 Performansı ve Özellikleri Nasıl ?

Yeni akıllı telefon A37‘de ilk gözümüze çarpan nokta şurası oldu diyeceğiz ancak ne yazık ki yok. Teknik özellikler bakımından günümüz akıllı telefonları ile neredeyse aynı özelliklere sahip. Sadece tek farkı cihazın piyasa satış fiyatının daha düşük olması.

Oppo A37‘de f/2.2 diyafram bulunduğu gibi, 8 megapiksel arka kamerası bulunuyor. Ancak bu kameranın fotoğraf yazılımı ile birlikte 24 megapiksel değerinde fotoğraf çektiği söyleniyor. (tabi yersen)

Oppo-A37
Ön kameraya baktığımızda ise f/2.4 diyaframa sahip 5 megapiksellik kamera yer alıyor. Ayrıca A37 gücünü Snapdragon 410 işlemcisinden aldığı gibi, 2 GB RAM bulunuyor. Ekran çözünürlüğü tarafında 720p bizleri karşılarken, darbelere karşı Gorilla Glass 4 tercih edilmiş. 5 inçlik ekranın yanı sıra cihazda 16 GB dahili hafıza yer alıyor. Dilerseniz bu hafızayı microSD kart ile 128 GB‘a kadar arttırabiliyorsunuz.

Son olarak Android 5.1.1 Lollipop versiyonu ve 2630 mAh bataryası ile cihaz bu ayın sonunda 200 dolardan satışa çıkacak. Türkiye’ye henüz gelip gelmeyeceği ise belli değil.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler