Cuma, Mart 29, 2024

Uzun Zamandır Beklenen Motorola One Macro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola kamerasıyla dikkatleri fazlasıyla çekecek Motorola One Macro‘yu tanıttı. Cihazın adında anlaşıldığı üzere bu cihaz ile makro çekimler yapabileceksiniz. Motorola bilindiği üzere Lenovo’nun bir alt markası olarak hizmet veriyor.

pchocasi.motorola

Makro çekim yapabilen Motorola One Macro, 2 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör sayesinde 2 cm gibi bir mesafeden çekim yapabilmenize olanak sağlıyor. Çekilen objeye fazlasıyla yakın olan cihazın gerçek bokeh uyguladığını da belirtmiş olalım. Cihazda Makro kamerası dışında 13 megapiksel çözünürlüğünde bir arka ana kamera ve 2 magapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcısı da yer alıyor. Motorola One Macro 4k video kaydını maalesef desteklemiyor.

Gücünü mediatek helio p70’den alan cihaz 4 GB ram ve 64 GB dahili hafıza ile bizleri karşılıyor. Cihazın 6.2 inçlik bir ekranı bulunuyor. Bu ekranın 720×1520 çözünürlüğünde olup LCD panele sahip olduğunu da belirtmiş olalım.

Barındırdığı özellikler ile orta segmentte kendine yer bulacak olan Motorola One Macro özellikle kamerası ile dikkatleri çekmeyi başardı. Cihaz 4.000 mAh kapasitesinde bir pile sahip ve bu pil 10 W hızlı şarj desteği sunuyor. 

Son olarak da Motorola One Macro’nun fiyatından bahsedelim.Cihazın fiyatı 145 dolar olarak açıklandı. Fiyat performans konusunda cep telefonu pazarında cihazın ilgi görmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler