Çarşamba, Nisan 24, 2024

Valorant First Strike Turnuvasının Açık Elemeleri Yakında Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk büyük turnuva First Strike Valorant şimdi başlamaya hazır ve geliştirici Riot, yakın zamanda rekabetle ilgili tüm önemli ayrıntıları gösterdi.

Avrupa toplumu için ayrılan büyük etkinliğe odaklanan eski kıtanın İlk Saldırısı, 22 Ekim tarihinde 1. açık elemelerle başlayacak.

5f6c4261d3806c253c782856

image

Riot tarafından, Avrupa toplumu için ayrılan büyük etkinliğe odaklanan eski kıtanın İlk Bugün, VALORANT’ın eSport’unun temeli olacak rekabet politikalarının ilk taslağını yayınlıyoruz. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, sporumuzun mevcut ve gelecekteki rekabetçi bütünlüğünü sağlamak için gerekli yapıları belirlemede geri bildiriminiz çok önemli olmuştur. Saldırısı, 9/10 Kasım haftasında A grubu maçları ile resmen başlayacak. Bugün yayınladığımız politikaların şekillenmesine yardımcı olan birçok oyuncu, takım, taraftar ve turnuva yöneticisine teşekkür ederiz. Bir yazı paylaşıldı.

Turnuva detayları

Ekim ve Kasım ayları içerisinde gerçekleşecek 4 açık elemeden galibiyet ile ayrılan 8 takım, 3 ile 6 Aralık arasında gerçekleşecek, First Strike Finallerinde kupa için bir birleriyle savaşacaklar.

  • 1. Açık Elemeler: 22-28 Ekim tarihinde
  • 2. Açık Elemeler: 3-8 Kasım tarihinde
  • 3. Açık Elemeler: 10-15 Kasım tarihinde
  • 4. Açık Elemeler: 17-22 Kasım tarihinde

Yapılması planlanıyor.

Her açık elemeye toplam 512 takım kapasitesine sahip bir turnuva olacak.

Turnuvaya katılım şartları nedir?

16 yaşını doldurmuş bütün Ölümsüz 1 seviyesi ve üstü oyuncular ve ek olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartıyla turnuvaya katılabilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler