Cumartesi, Nisan 27, 2024

Valve, Dust 2 Haritasını Yenileyeceğini Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzunca bir süredir beklenen yeni Dust 2 sonunda geliyor. Valve yeni harita’yı bir sonraki güncelleme ile getirecek.

Counter Strike‘ın efsanevi haritası Dust 2, Global Offensive‘de yenileniyor. Uzun zaman önce değişeceği, yenileneceği söylenen Dust 2, bekleyişlerin ardından yapılan açıklama ile önümüzdeki güncelleme ile yenilenecek.

Son aylarda Youtube’da yalan yanlış başlıklar ile yenilendiği iddia edilen Dust 2’ye güncelleme geliyor. ” Yeni harita şöyle olacak… “, ” Yeni Dust 2’de burası böyle olacak… ” gibi cümlelerle video çıkarmaya çalışanlarıda durduracak olan bu Tweet, yakın zamanda yeni Dust 2’nin yayınlanacağını belirtiyor.

İşte O Tweet!

dust 2 valve

“@csgo_dev: En ikonik haritamız Dust2’nin yenilenmiş versiyonu çok yakında CS:GO’nun bir sonraki beta güncellenmesinde kullanıma sunulacak” 

Tweet ile paylaşılan resimde ise yeni Dust 2’den bir kısım mevcut. Bir sonraki beta güncellemesi ile yayınlanacak olan Dust 2’nin pekte değişmeyeceğini düşünüyorum. Zira oyunda en çok oynanan harita olması ve çoğu e-spor maçlarının bu ve bunun gibi haritalarda yapılmasını göz önünde bulundurursak haritanın köklü değişikliğe gitmesi pekte mantıklı olmayacaktır.

Gelecek olan güncelleme hakkında detaylı resimler yok. Sizce yeni güncelleme ile Dust 2 daha iyi bir harita mı olacak ? Yoksa o eski ihtişamını kayıp mı edecek?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler