Çarşamba, Nisan 24, 2024

Vivo Giriş Seviyesindeki Yeni Modeli Vivo Y91i’yi Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun yeni akıllı telefonu Vivo Y91i, Hindistan’da düzenlenen lansman ile beraber tanıtıldı.

Vivo Y91İ Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Vivo’nun yeni akıllı telefonu 1540×720 piksel çözünürlük sunan ve 6.22 inç büyüklüğünde su damlası adı verilen çentiği üzerinde barındırıyor. Gücünü MediaTek Helio P22 yonga setinden alan cihaz, 2/3GB RAM ve 16/32GB olmak üzere iki farklı depolama alanı eşlik ediyor. Bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13MP çözünürlüğünde f / 2.2 diyafram açıklığına sahip bir adet kamera bulunurken ön tarafında ise yüz tanıma sisteminin çalışabilmesi için 8MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerası bulunuyor.

Başlıksız 6

Kutudan Android 8.0 Oreo üzerine kurulu Funtouch 4.5 arayüzü ile çıkan Vivo Y91i’ye 4.030mAh kapasiteli bir batarya eşlik ediyor.

Akıllı telefonun fiyatlandırılmasına gelince 2GB RAM / 16GB dahili depolama alanına sahip versiyonun 114 dolar, 3GB / 32GB dahili depolama alanıyla gelecek olan versiyonu ise şirket tarafından 121 dolar olarak belirlenmiş.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler