Salı, Nisan 23, 2024

Vivo V15 Pro’nun Geekbench Skoru Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, geçtiğimiz hafta yeni bir V serisi akıllı telefon piyasaya süreceğini açıklamıştı. V15 Pro olarak adlandırılan bu cihaz V11 Pro’nun halefi olacak ve 20 Şubat’ta Hindistan’da düzenlenecek olan lansmanla beraber tanıtılacak.

Ortaya çıkan Geekbench testi ile beraber cihazın Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga seti ve 6GB RAM ile beraber geleceği görülüyor.

Vivo V15 Pro Teknik Özellikleri

Geekbench testi üzerinde ortaya çıkan telefonun Vivo 1818 olarak adlandırıldığı görülüyor ancak bu cihaz beklenen Vivo V15 Pro olduğunu biliyoruz.

Gücünü Snapdragon 675 yonga setinden aldığı görülen cihaz 6GB RAM kapasitesine sahip olacak. Akıllı telefonun aldığı skorlara bakıldığında ise tekli çekirdek performansında 2382 puan almayı başarırken çoklu çekirdek performansında ise 6479 puan almayı başarmış.

Vivo V15 Pro modelinin Geekbench testi goruldu107637 1

Kutudan Android’in en son sürümü olan 9.0 Pie işletim sistemi ile gelecek olan akıllı telefonun kamera kısmına bakıldığında arka tarafında 48MP çözünürlüğünde birincil kameraya, 8MP çözünürlüğünde ikincil kameraya ve 5MP çözünürlüğünde üçüncül kameraya sahip olacağı belli olan akıllı telefonun ön kamera tarafında ise 32MP çözünürlüğünde açılıp kapanabilir bir kameraya sahip olduğu görülüyor.

20 Şubat’ta Hindistan’da düzenlenecek olan lansmanla beraber tanıtılacak olan akıllı telefonun 350 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler