Cuma, Mart 29, 2024

Vivo, Y89 İsimli Orta Seviye Telefonu Satışa Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli telefon üreticisi olan Vivo, hiçbir tanıtım ve lansman yapmadan Aliexpress üzerinde Y89 isimli orta seviye telefonunu satışa sundu. 

Arka tarafı renk geçişli, ön tarafında ise çentikli ekran bulunan telefon bu tasarım ile birlikte oldukça şık duruyor. Bu modelde çentik biraz daha küçültüldüğü için bildirim çubuğu daha iyi görünüyor. Arka taraftaki parmak izi sensörü ise hem kullanışlı hem de telefona daha güzel bir görünüm veriyor. 

Vivo Y89 İsimli Telefonun Teknik Özellikleri

Vivo Y89 isimli telefonun içersinde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 626 yonga seti, 4 GB bellek ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. 6 GB bellek ve 128 GB depolama alanı seçeceği bulunsaydı daha iyi olurmuş. Yine de bu özellikler normal bir kullanıcı için gayet yeterli. 

Vivo Y89 İsimli Orta Seviye Telefonu Satışa Sundu 2 PCH

Cihazın arka tarafında çift kamera bulunuyor. Birinci kamera 16 MP çözünürlüğündeyken derinlik algılamak için kullanılan ikinci kamera 2 MP çözünürlüğünde. Ön tarafta ise çentik içerisinde tek kamera bulunuyor. Ön tarafta bulunan kameranın çözünürlüğü ise 16 MP. 

Cihazın ekranı Full HD+ çözünürlükte ve panel olarak LCD tipi panel kullanılmış. Cihazın içerisinde bulunan bataryanın değeri ise 3260 mAh. Kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkan telefonun Android 9.0 Pie güncellemesini alıp almayacağı henüz belli değil. 

Siyah ve degradeli mavi-mor renk seçeneği ile gelen telefonun Aliexpress fiyatı ₺1415 ($266) olarak satışa sunuldu. 

Sizce bu telefonun fiyatı uygun mu? Yorumlarda belirtiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler