Salı, Nisan 16, 2024

Vivo’nun Türkiye’ye Getireceği İlk Model Belirlendi: Vivo X50 Lite!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon firmaları adeta ülkemize akın etmeye başladı. Huawei, Xiaomi, Oppo derken şimdi de Vivo ülkemizde faaliyetlere başlayacağını duyurdu. Markanın ülkemize getireceği ilk akıllı telefon ise Vivo X50 Lite olacak.

Aslında Türkiye lansmanı 26 Ağustos tarihinde yapılacaktı ama markanın ülkemizde satacağı ilk akıllı telefon şimdiden sızmış oldu.

Vivo X50 Lite fiyatı ve özellikleri nasıl? Belli olan her şey

Telefonun özelliklerini inceleyerek başlamış olalım. Vivo bu modelde Snapdragon 665 orta iyi bir işlemci kullanıyor.

4+4 kümesi 8 çekirdek işlemci çok çok başarılı görülmeyecek bir işlemci ama RAM şaşırtıcı derecede fazla. Böyle bir işlemci ise 3-4 GB RAM kullanılacağı düşünülebilir ama X50 Lite tam 8 GB RAM bulunduruyor.

Vivo X50 Lite

6.38 inç AMOLED paneli üzerinde minicik çentik bölümü ile 2340 X 1080 çözünürlükte bir ekranın bulunduğu telefonda çentik içi ön kamera 16 MP. Arka kamera, daha doğru ifadeyle kameralar 48 MP asıl kamera ve yanında 8 MP, 2 MP, 2 MP olarak sıralanıyor.

Bu özellikler 26 Ağustos tarihinde tekrar anlatılacak ve Türkiye satışı resmi olarak başlamış olacak. Ama bazı ünlü markalar şimdiden Vivo X50 Lite satışına başladı bile. Satış için belirlenen fiyat 3499 TL olarak yayınlandı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler