Salı, Nisan 23, 2024

İşte Karşınızda Volkswagen Atlas SUV

Paylaş

silkroad gaminggentr

Volkswagen‘de SUV rekabetine katılarak yeni canavarı olan Atlas’ı duyurdu. Bugün Almanya’da gerçekleşecek olan etkinlikte tanıtılması beklenen yeni Volkswagen Atlas yedi kişilik olması ve heybetli görünümü ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Volkswagen Atlas Neler Sunuyor ?

2013 yılında CrossBlue adını verdiği ve büyük hacme sahip SUV modelini duyurduktan sonra “pastada benim de payım olsun” diyen Volkswagen ekibi, şimdi de SUV serisini genişleterek aileye bir de Atlas modelini ekliyor. Araç yukarıda da belirtmiş olduğum üzere 7 kişinin rahatlıkla oturabileceği bir yapıda geliştirilmiş. Aynı zamanda bu araç ilk kez Almanya’da değil, ABD’de üretileceği gibi, 2017 ilkbahar aylarında piyasada olacak.

ABD’de üretileceği için ilk olarak ABD’de satışa çıkacak olan Volkswagen Atlas, 360 HP güce sahip, 3.6 litrelik V6 benzinli motor ile piyasada olacak. Aynı zamanda 80 kW ve 270 Nm Tork üretimi sağlayacak iki adet elektromotor bulunuyor.

Daha önceden VW ekibinin başı emisyon skandalından çok yanmıştı hatırlarsanız. Firma riske girmeyip Atlas’ı en ince ayrıntılarına kadar defalarca test ederek piyasaya sürecek. Ayrıca emisyon değerleri belirlenenlerin altında olması bekleniyor.

volkswagen-atlas-tasarim
Bugün düzenlenecek olan VW ekinliğinde kullanıcıların karşısına çıkacak olan Volkswagen Atlas‘ın diğer teknik özelliklerini detaylar kesinleştikten sonra paylaşmaya devam edeceğiz.

Not: Manşetteki görsel VW’nin 2013’te tanıttığı Cross Blue serisine aittir. SUV serisinde bu modele çok benzediği için kullanılmıştır.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler