Cuma, Mart 29, 2024

Watch Dogs 2 Multiplayer Videosu Gamescom 2016’da Göründü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft‘un göz bebeği haline gelen Watch Dogs 2 oyun severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Gamescom 2016 etkinliği bugün başladığı gibi, Watch Dogs 2 Multiplayer oynanış videosu ile karşılaşıyor ve PVP’nin nasıl yapılacağını öğreniyoruz.

Watch Dogs 2 Multiplayer Rehberi Yayınlandı

Hızlı başlayan Gamescom 2016 etkinliğinde daha nice videolar ve sürprizler ile karşı karşıya kalacağız. Bu sürprizlerden birisi de Watch Dogs 2 Multiplayer videosu oldu. Oyunun videosunda Co-Op olarak çalışılabilen, geliştirilmiş sistem ve senaryo ile birlikte ön plana çıktığı görülüyor. Ancak oyunda Co-Op çok farklı bir şekilde tasarlandı.

Örnek vermek gerekirse görevleri yaparken aniden Polis karşınıza çıktı ve çatışma başladı. Bir diğer oyuncu da tam bu esnada devreye girerek Polisler ile bir olabiliyor ve onlara yardım ederek sizi yakalatabiliyor. Yani oyun içerisinde güveneceğiniz arkadaşlarınızı iyi seçmeniz gerekiyor.

watch-dogs-2-multiplayer
Multiplayer Videosunda Neler Var ?

Bol aksiyona sahip videoyu birazdan sizler de aşağıda izleyeceksiniz. Multiplayer‘in tadına varmak için açıkçası müthiş senaryo ve kareografi ile oynamak için sabırsızlanıyoruz. Watch Dogs 2 Multiplayer‘a giriş yaptığınız esnada işler biraz karmaşık hale geliyor. Diğer oyuncuların yapmış oldukları aktiviteleri görebildiğiniz gibi, grup olarak oynanılan oyunlarda hacker gruplarına karşı düşman olabiliyoruz. Yani Watch Dogs 2 Multiplayer PvP modu şimdiye kadar çıkan PvP’lerden çok farklı olacak.

Watch-Dogs-2-video
Ayrıca oyun içinde hacker grubu olarak başka bir hacker gruplarını avlayabilirseniz size ekstra bir ün kazandıracak. Bu ünleri topladıkça oyun içerisinde görünürlüğünüz ve popülerliğiniz de aynı oranda yukarıya doğru tırmanmaya devam edecek. Oyunun aksiyon ve çok eğlenceli senaryolara sahne olacağını şimdiden söyleyebilirim.

Özellikle Drone kullanarak hackerlık yapmak en çok merak edilen detaylar arasında yer alıyor. Bugün Gamescom 2016‘da yayınlanan Watch Dogs 2 Multiplayer PvP videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler