Cuma, Nisan 19, 2024

WhatsApp görüntülü konuşma katılımcı sınırını arttırıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde yeni görüntülü ve sesli grup görüşmesini duyuran WhatsApp bu sınırı dört katılımcı olarak belirlemişti. WhatsApp görüntülü grup görüşmesi katılımcı sayısını arttırma üzerinde çalışıyor.

Zoom, Google Duo gibi diğer rakiplerine alternatif olmayı planlıyan WhatsApp, en son Android beta sürümü ile bu sınırlı kullanıcı sayısının yakın zamanda arttırılabileceğini gösteriyor. Google Duo ve Zoom onlarca kullanıcının aynı anda görüntülü görüşmesini sağlıyor. Bu nedenle insanlar sosyal mesafeyi koruyabilmek için bu tür uygulamalara yöneliyor.

Android  WhatsApp v2.20.128 beta ve WhatsApp v2.20.129 beta sürümünde keşfedilen bu özellik henüz aktif değil. Bu nedenle, kullanıcılar en son sürüme güncelledikten sonra kullanamazlar. WhatsApp’ın bu özellikle aramada kaç katılımcıya izin vereceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler