WhatsApp Veri Paylaşımını Nasıl İptal Edebilirsiniz?

  WhatsApp son gelen güncelleme ile birlikte artık verileri Facebook ile paylaşacağı açıklandı. Ancak eğer bilgilerinizi paylaşmak istemiyorsanız bu rehberimizdeki adımları izleyerek veri paylaşımını iptal edebilirsiniz.
- PC HOCASI

Facebook geçtiğimiz günlerde WhatsApp ile ilgili çok önemli değişikliklere gideceğini duyurdu. 2014 yılında Facebook tarafında satın alınan WhatsApp uygulaması yaptığı değişiklikler ile önümüzdeki günlerde kendi iletişim platformunu oluşturmak adına kullanıcıların telefon numaralarını ve önemli bilgilerini paylaşacak. Elde edilen bilgi paylaşımı ise WhatsApp tarafından ilk kez gerçekleştirilecek. Tabii bu da WhatsApp kullanıcılarının canını bir sıkan durum oluyor. Neyse ki bu durumu engellemenin bir yolu var.



WhatsApp Veri Paylaşımı Nasıl İptal Ediliyor ?



WhatsApp’ın verdiği kullanıcılarına yönelik güvenlik teminatına güveniyor olsanız da olmasanız da sınırlı bir zaman olmasına rağmen bunu iptal etmenin iki yolu var. İlk yol sadece kullanım sözleşmesini ilk defa gören kullanıcılar için, eğer sözleşmeyi kabul ettiyseniz o zaman 2. çözüme geçin. 



Seçenek 1: 



Eğer WhatsApp’in hesap bilgilerinizi paylaşma uyarısını ilk defa görüyorsanız bu yol ile iptal edebilirsiniz. Bildirimi gördükten sonra kullanım şartlarını okuya tıklayın. Şartların sonuna kadar ekranı aşağıya çekin ve “Facebook reklamlarını geliştirmek adına hesap bilgilerimi Facebook ile paylaş” seçeneğinin kutusunu kaldırıp onay butonuna basın. 



ZYJmXo



7AP56L



Seçenek 2: 



Eğer hali hazırda buna izin verdiyseniz, izin verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün içerisinde aşağıdaki işlemi yaparak verdiğiniz izini kaldırabilirsiniz. 



Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerimi paylaş’a girip kutunun tikini kaldırarak verdiğiniz izini geri alabilirsiniz.



7AP5Dl


 


Daha detaylı bilgiye WhatsApp’in Sıkça Sorulan Sorular başlığında ulaşabilirsiniz.

 

BUNLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

  • Kez Okundu
  • 3 Yorum
  • 0 Beğeni
  • 0 Google +
YORUM YAP
YORUMLAR
    • PCH Okuru

      27.08.2016 - 10:01
    • hesap bilgilerimi paylaş diye bir buton yok hoca sözleşmeyi onaylamadım ama şimdi değile tıkladım sorun olmaz herhalde kanka

      Cevapla
      • Taner AYDOS
      • Taner AYDOS

        28.08.2016 - 23:52
      • Merhaba,

        Tiki kaldırdıysanız sorun yok, otomatik olarak WhatsApp sizin veri paylaşımınızı iptal ediyor.

        Cevapla
    • PCH Okuru

      05.09.2016 - 17:59
    • Ben normalde bir şey onayladım ama tam hatırlamıyorum, hesabımı silsem tekrar hesap açtığım da tekrar önüme sunulur mu bu paylaşım şeyi?

      Cevapla


  • EN ÇOK OKUNANLAR

    POPÜLER İNCELEMELER

    ads