Cumartesi, Nisan 20, 2024

WhatsApp’a Herkesin Beklediği Özellik Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı insanlar dijital dünyada tanıdığı insanlar kaçınmak isterler; örneğin WhatsApp kullanan bir çok kişi “son görülme” bilgisini gizlemek isterler çünkü bunu rehberindeki insanların görmesini istemezler ya da rehberlerindeki bazı insanların görmemesini isterler çünkü “şu vakitte mesaj attım dönüş yapmadın ama çevrim içi olmuşsun” gibi yargılamalardan kaçınmak isterler.

Meta şirketine ait çevrimiçi mesajlaşma servisi WhatsApp ise yakın zamanda son görülme tarihini dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bir özellik üzerinde çalışıyor.

whatsapp privacy
WhatsApp'a Herkesin Beklediği Özellik Geliyor! 2

WABetaInfo ekibi tarafından en son yayımlanan WhatsApp Beta sürümünde keşfedilen yeni özellik; Son Görülme, Profil Resmi ve Hakkında bilgilerinizi belirli kişilerden gizlemenizi sağlıyor. Şu anda görünürlük seçeneği artık Android için WhatsApp Beta’nın v2.21.23.14 sürümünde mevcut ve Gizlilik Ayarları sekmesinden bunu kullanabilirsiniz.

Yeni özelliklerle birlikte kurallar değişiyor

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması devi WhatsApp, aynı zamanda engellediğiniz kişilerin Son Görülme durumunu da göremeyeceğiniz adil bir önlem ekliyor. Engellediğiniz kişilerin WhatsApp Durumunu ve Hakkında bilgileri gibi bilgileri yine de görebiliyor olacaksınız.

Şirketin geliştirmekte olduğu özellik henüz erken aşamalarda olmasına rağmen kullanımda, yeni özellikleri denemek için Android için WhatsApp Beta programına dahil olmanız gerekiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler