Cumartesi, Nisan 20, 2024

WhatsApp’ta Kalın Yazı Nasıl Yazılır?

Paylaş

silkroad gaminggentr

3 Mayıs 2009 tarihinde piyasaya sunulan çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, piyasaya sürüldükten çok kısa bir süre içerisinde popülerliğini yükselterek bir mesajlaşma standardı haline geldi. SMS devrini kapatan uygulama, 2014 yılında Mark Zuckerberg’in kurmuş olduğu Facebook tarafından satın alınarak sosyal medya platformunun bünyesine dahil edildi.

Facebook tarafından satın alındıktan sonra çok fazla değişikliliğe uğrayan mesajlaşma servisi şu anda dünya çapında hemen hemen herkes tarafından kullanılıyor ve tercih ediliyor (yasaklı ülkeler hariç). Bu mesajlaşma uygulaması size sadece çevrim içi ortamda hızlı ve eğlenceli mesajlaşma kolaylığı sunmuyor. Uygulamanın bilmediğiniz binbir türlü gizli sihirleri var.

Sadece iki karakter kullanarak kalın yazı yazın.

WhatsApp‘ta kalın yazı yazmak oldukça basit; kalın gözükmesini istediğiniz yazının başına ve sonuna yıldız (*) koymanız yeterli olacaktır. Ardından mesajı gönderdikten sonra ve öncesinde mesaj yazma alanında daha kalın halde gözükecektir, hiç korkmayın cümlenin başına ve sonuna koyduğunuz yıldızlar mesajı gönderdikten sonra gözükmeyecektir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler