Cuma, Nisan 26, 2024

Windows 10 için Skype, Artık Yeni Logoya Sahip!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft beyciğim geçtiğimiz yıl vaat ettiği bir çok yeniliği sunma sürecinde. Tüm platform tam anlamı ile Fluent Design tabanlı simge akımına uyarlanıyor. Yeni simgeye sahip en son uygulama şu anda herkes için mevcut değil fakat Windows 10 için Skype’a yakında mevcut olacağız.

Eğer Windows Insider programına dahil bir kullanıcı iseniz, en yeni simgeyi güncelleme ile alabilirsiniz. Ayrıca Microsoft beyciğim, Skype canlı kutucuğunu da güncellemiş oldu güncellenmiş canlı kutucuk alanı artık Koyu veya Açık mod seçiminize uyuyor.

EVTdGheXYAECkGA
Windows 10 için Skype, Artık Yeni Logoya Sahip! 2

Skype için yeni Fluent Design akımına sahip simge mobil tarafta ilk olarak Android kullanıcılarına sunuldu ve birkaç gün sonra iOS için Skype uygulamasına da geldi. Windows 10’a sahip Skype kullanıcıları yeni logoya biraz geç ulaşacak.

Microsoft’un Yeni Tasarım Dili: Fluent Design, Tüm Şirkete Yayılıyor

Birkaç gün önce Microsoft, yeni simgeyi Windows 10 için Fotoğraflar uygulamasına da getirdi. Ancak Skype’tan farklı olarak, Fotoğraflar uygulamasının yeni simgesi yaygın olarak mevcut idi. Microsoft ayrıca Beyaz Tahta isimli uygulaması için de yeni logo sundu.

2020 yılı sonuna kadar Microsoft cephesinde büyük bir tasarım değişikliliği görmemiz mümkündür. Belki de yeni tasarımlar ile daha hızlı bir görünüm bizleri bekler 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler