Çarşamba, Nisan 24, 2024

Windows 10 ile Akıllı Telefonunuzu Tamamen Kontrol Edebileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Windows 10 sürümü ile insanların hayatına giren “Your Phone (Telefonunuz)” uygulaması ilk etapta fazla özelliğe sahip değildi. Yalnızca aramalarınızı ve mesajlarınızı bilgisayarda size gösteriyordu ve böylelikle bilgisayardan kalkmadan kimin aradığını kimin ne yazdığını görebiliyor ve cevaplıyordunuz.

Samsung ve Microsoft ortaklığı ile daha ileriye giden uygulama artık akıllı telefonunuzu bilgisayarınız üzerinden tamamen kontrol etmenize olanak sağlayacak bir dizi yenilik ile tekrardan güncelleniyor. Yakında gelecek olan en son güncellemede, telefonunuzun WIFI, Bluetooth, Rahatsız Etmeyin ve daha fazlası gibi cihaz ayarlarını doğrudan Telefonunuz uygulamasından değiştirebileceksiniz.

ALumia, Telefonunuz uygulamasının v1.21012.195.0 sürümünün artık size yalnızca göstergelerinizin durumunu göstermekle kalmayıp aynı zamanda bunları ayarlamanıza da izin vereceğini bildirdi.

your phone device indicators
Windows 10 ile Akıllı Telefonunuzu Tamamen Kontrol Edebileceksiniz 2

Samsung ile başlayan bu yeni erişilebilirlik özellikleri yavaş yavaş her telefon modeline yayılıyor. Unutmayın ki uygulamaları bilgisayarda çalıştırabilme gibi işlevi gibi bunlarda sizin telefon modelinize gelmesi için biraz zaman uzayabilir. GIF’ten görebileceğiniz gibi Huawei Mate 20 Lite modeli ve muadilleri bu özelliği alabiliyor.

Microsoft Store üzerinden uygulamayı güncelleyerek yenilikleri test edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler