Perşembe, Nisan 25, 2024

Windows 10’un Başlat Menüsü, Bu Yıl Yenileniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Windows 10‘un 20H2 önizleme sürümü güncelleştirilmesi yayınlandığı zaman Microsoft, kullanıcılar açısında çok fazla önem arz edecek yeni özellikler duyurmamıştı fakat yeni özellikler duyurma olasılığı da yüksekti.

Bugün ise Microsoft, Windows 10 Build 19042.421 sürümünü Insider Beta tarafında yayınlıyor ve bu sürümde yenilenen tasarımı ile yeni bir Başlat Menüsü bizlerin karşısına geliyor.

Yenilenen arayüze sahip Başlat Menüsünün içerisinde bulunduğu Windows 10 20H2 Build 19042.421 sürümünün ilk etapta 2021 baharında sunulması bekleniliyor. Bunlara ek olarak şirketin Dev Kanalında Windows 10 21H1 sürümünün testlerine başladığı da belirtiliyor.

Önizleme yapısı, Windows 10’un 20H2 özellik güncelleştirmesinin bir parçası olarak bu yılın sonlarına doğru, muhtemelen Ekim veya Kasım ayında yeni Başlat Menüsünü almaya ayarlanmış olduğunu göstermektedir.

New Start Menu
Windows 10'un Başlat Menüsü, Bu Yıl Yenileniyor 2

Windows 10 sürüm 20H2 ile başlayan Başlat Menüsüne ek olarak, Ayarlar’dan yeni özelliği etkinleştirdiğiniz zaman Microsoft Edge tarayıcısında açılan sekmeleriniz Alt-Tab uygulama değiştiricisinde görünmeye başlayacak.

Microsoft orijinal zamanlamaya sadık kalırsa eğer, yepyeni Başlat Menüsü ve güncelleştirilmiş Alt-Sekme deneyimine sahip Windows 10 sürüm 20H2’nin Ekim veya Kasım ayında kullanıma başlaması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler