Çarşamba, Nisan 24, 2024

Windows 11, Yapay Zeka ile Güçlendirilmiş Widgetlar ile Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün Windows 11 resmi bir lansman ile tanıtıldı. Yeni Windows işletim sistemi, Windows 11 kullanıcılarının haberleri ve bilgileri tek bir yerden kolayca bulmasına yardımcı olacak yeni Yapay Zeka destekli Widget’lar da dahil olmak üzere birçok yeni özelliğe ve görsel değişikliğe sahip.

Yeni yapay zeka destekli Widget’lar, kullanıcıların artık doğrudan Windows 11 masaüstlerinden benzer şekilde seçilmiş bir görünümü açabilecekleri için, kullanıcıların haberleri, hava durumunu veya bildirimleri kontrol etmek için telefonlarını seçme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Tüm bunlar, Microsoft’un gelişmiş yapay zeka teknolojisi ve her ikisi de arka planda çalışarak kişiselleştirilmiş beslemede ihtiyacınız olan tüm yararlı bilgileri size göstermek için Microsoft Edge sayesinde mümkün olacak.

Windows 11 Widgets
Windows 11, Yapay Zeka ile Güçlendirilmiş Widgetlar ile Geliyor! 2

Gördüğünüz gibi kişiselleştirilmiş besleme masaüstünün sağ tarafında açılıyor olacak. Ancak Panos Panay’ın dediği gibi, Windows 11 kullanıcılara daha fazla seçenek sunmakla ilgili – kullanıcılar kişiselleştirilmiş beslemeyi ekranın tüm yüksekliğine ve genişliğine genişletebilecekler.

Bu yeni Widget’lar özelliği, Microsoft Launcher uygulamasındaki Feed’iniz özelliğini andırıyor. Tamamen yeni olmasa da Microsoft, Windows’ta ilk kez yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş widget’ları kullanıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler