Cumartesi, Nisan 20, 2024

Windows için Facebook Messenger’a Yeni Özellikler Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medyanın köklü devi Facebook‘un, Windows 10 için Messenger Beta uygulaması bugün yeni bir güncelleme aldı. Uygulamayı 680.2.120.0 sürümüne yükselten bu yeni güncelleme; düzenli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra kullanış açısından yepyeni özellikler ekliyor.

Facebook Messenger Beta’nın en son sürümü yüklendiğinde, Messenger kullanıcıları sohbet listesinden bir sohbete sağ tıklayarak yeni bir pencerede Sohbet edebilecekler. Güncelleme ayrıca, Messenger dilini tercih ettiğiniz dil ile değiştirebileceğiniz yeni bir dil ayarı sayfası da getiriyor.

Messenger (Beta) uygulaması varsayılan olarak sisteminizin dil ayarlarını kullanır. Güncelleme ayrıca genel hata düzeltmelerini ve performans iyileştirmelerini de içeriyor.

Dil değiştirebileceksiniz

Messenger per Windows 10 selettore lingua
Windows için Facebook Messenger'a Yeni Özellikler Geliyor 3

Messenger uygulama ayarlarında, uygulama tarafından kullanılan dili seçebilirsiniz. Varsayılan olarak, sistem dili kullanılır.

Pop-up mesajlaşma

Messenger per Windows 10 chat aperte in una nuova finestra
Windows için Facebook Messenger'a Yeni Özellikler Geliyor 4

Windows 10 için Messenger uygulamasını açtığınız zaman listeden konuşmak istediğiniz sohbete sağ tıklayarak, sohbeti Messenger uygulaması haricinde pop-up bir biçimde yeni pencerede açabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. İşte bu güzel haber. Özellikle facebook’un mixer ile anlaşması olması oyuncuların sohbet artışı ve malum pandemi süreci olması hep bunları beraberinde getiriyor. Çok iyi oldu. Microsoft Store zenginleşiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler