Pazar, Eylül 8, 2024

Witcher 3 Next-Gen Güncellemesi için Videolu Tanıtım Yapıldı

Paylaş

Witcher 3, unutulmazlar oyun listesinde yer alan yapımlardan biri. Serinin en iddialı oyunu kabul edilen yapım, Netflix platformunda yer alan diziye de ilham kaynağı vermiş serilerden. Şu sıralar ise efsane geri dönmeye hazırlanıyor. Zira CD Projekt RED, Witcher 3 Next-Gen güncellemesi için hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz hafta güncellemenin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi verilmişti. Şimdi de yeni güncelleme yani tam adıyla Witcher 3 Complete Edition sürümüyle ilgili kısa bir tanıtım yapıldı.

Baştan söyleyeyim şimdiden beklentilerim yükseldi. Video sonrasında yapılan açıklamalar da önemli. Hadi merak edenler için güncellemenin detaylarına doğru ilerleyelim.

Witcher 3 Next-Gen Güncellemesi ile Neler Değişecek?

Yeni güncelleme hem oyun için hem de grafikler noktasında geliştirmeler sunacak. Zaten güncellemenin adının Witcher 3 Complete Edition olmasının nedeni de tam olarak bu.

Kaçırmayın: Steam İndirimleri Başladı

Yeni güncelleme ile beraber oyunda, NVIDIA DLSS desteğini ve AMD FSR 2 desteğini de göreceğiz.

Witcher 3 Next-Gen

Grafik modunda da değişime gidilecek. Ultra+ grafik ayarları gelecek ve bu ayarlarla beraber oyunda çok daha iyi bir görüntü kalitesi karşımıza çıkacak. Küresel aydınlatma artısı, ışın izleme desteği gibi destekler göreceğiz.

Bu noktada oyunun grafik kalitesinin iyileştirilmesi açısından hem doku hem de detaylarda yeniden düzenlemelere gidildiğini de eklemiş olalım.

BENZER:  Xbox Partner Preview Etkinliğinde Duyurulan Tüm Oyunlar

Witcher 3 Next-Gen

Yeni nesil konsollar için destek ve yine konsollar için 60 FPS performans modu gibi düzenlemeler de Witcher 3 Next-Gen güncellemesiyle beraber gelmiş olacak.

Witcher 3 Next-Gen

Oynanış Noktasında da Düzenlemeler Var

Witcher 3 Next-Gen güncellemesiyle beraber oyun içi ögelerde de yenilikler var. Yeni bir fotoğraf modunun yanında yapımda, farklı kamera açıları da karşımıza çıkacak. Oynanışı iyileştiren bu gelişmelerin dışında konsollar ve PC platformunda çapraz ilerleyiş özelliği de olacak.

Sizin anlayacağınız Witcher 3, bir kez daha karşımıza çıkmış olacak. Bu sefer yeni nesil için tamamen hazır bir oyun göreceğiz. Sanki oyunu, yeni bir oyun gibi baştan oynamak isteyeceksiniz eminim.

Witcher 3 Next-Gen

Güncelleme Ücretsiz Olarak Geliyor

Bu arada 14 Aralık tarihinde yayınlanacak dev güncellemenin ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Tüm platformlar için güncelleme yükseltmesi ücretsiz olarak yapılabilecek. Oyundan bazı görselleri ve yeni güncelleme için yayınlanan videoyu da hemen yukarı ekliyorum.

YouTube video

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Merhabalar. Bu oyun benim için negatif anlamda çok önemli. Şöyleki pcyi yeni toplattiğimda bunu aldım direk. Ama yeni nesil pclerle uyumsuzluğundan dolayi sürekli küçük takilmalar (microstuttering) yaşiyordum. Çözemedim bir turlu. Ve bu illet beni pcden soğuttu. Tek umudum bu güncelleme de o sorunu çözmüş olmaları..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler