Pazar, Eylül 8, 2024

Wolverine Popolu Kontrolcü: Wolverine Xbox

Wolverine poposu şeklinde hazırlanan Xbox kontrolcüsü duyuruldu. Deadpool filmi için özel olarak hazırlanan kontrolcü çekilişle dağıtılacak.

Paylaş

Deadpool 3 yarın vizyona giriyor. Aylardır vizyon tarihi beklenen film için bazı özel promosyon ürünlerinin de hazırlandığını görüyoruz. Microsoft tarafından hazırlanan promosyon ürün ise belki de aralarında en ilginç olanı. Zira firma Wolverine poposu konseptinde bir Xbox kontrolcüsü duyurdu.

Aslında ürün çok sürpriz değil. Zira çok yakın zaman önce Deadpool kostümüyle hazırlanmış olan kontrolcü de duyurulmuştu. Kontrolcünün tek kötü yanı bunu satın almanın mümkün olmaması.

Wolverine Xbox Kontrolcüsü için Özel Bir Etkinlik Düşünüyor

Xbox Wire tarafından paylaşılan kontrolcünün Wolverine kostümüyle hazırlandığını görüyoruz. Ön kısımda sarı ve mavi kaplamalar ile kontrolcünün özelleştirildiğini belirtelim.

Asıl espri ise arka kısımda. Arka kısımda Wolverine poposu şeklinde bir çıkıştı var. Biraz arsız bir kontrolcü hazırlanmış desek yeridir. 🙂

BENZER:  NVIDIA RTX 40 SUPER Serisinin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Benzer bir kontrolcü olan Deadpool modeliyle beraber serinin satışa çıkmayacağını bir kez daha hatırlatalım. Kontrolcüyü kazanmak için kullanıcıların #MicrosoftCheekySweepstakes etkinliğine katılması gerekiyor. Bu hashtag ile yapılmış olan Microsoft Instagram gönderisini beğenmek ve belirlenen hashtag ile gönderiye yorum yapmak gerekiyor.

Wolverine poposu 3 - PC Hocası Wolverine poposu

Wolverine poposu 2 - PC Hocası

Çekiliş ile belirlenecek olan isimlerin kontrolcüleri kazandığını göreceğiz. Koleksiyon ürünü olarak düşünecek olursak, Microsoft’un bu seriyi ileride satışa sunması gibi bir durumun olması da beklenmiyor.

Film 24 Temmuz 2024 tarihinde vizyona gireceğini de bir kez daha hatırlatmış olalım. Çekilişe katılan kullanıcıların içerisinden kazanan isimlerin ne zaman açıklanacağı ise net olarak duyurulmadı.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler