Cuma, Nisan 19, 2024

World of Tanks Blitz ve SEGA Valkyria Chronicles Birleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu olan World of Tanks Blitz, SEGA’nın efsanevi RPG oyunu olan Valkyria Chronicles ile birlikte güçlerini birleştirme kararı aldı. Bundan böyle yeni bir dönemin başlangıcına tanıklık edeceğimiz gibi, WoT Blitz ve Valkyria Chronicles ile birlikte sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Birazdan aşağıdaki videoyu izlerken o alışa geldiğimiz tank savaşı SEGA karakterleri ile daha renkli olacak. Zira tanktan inen karakterler aynı zamanda tankın tepesinde de oyunculara farklı bir heyecan yaşatacak. Tabii grafikler de SEGA karakterlerine göre ayarlanmış durumda. World of Tanks Blitz‘in yapmış olduğu bu yeni işbirliği ile yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

NOT: Oyuna çok yakında büyük bir güncelleme verilecek. Bu güncellemeden sonra SEGA karakterleri oyuna dahil olacağı gibi, iki farklı platform tek çatı altında birleştirilmiş olacak.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler