Perşembe, Nisan 25, 2024

World War Z, uzun bir aradan sonra crossplay özelliğine kavuştu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni gelen Dronemaster güncellemesi ile crossplay özelliğine kavuşan World War Z, bu güncelleme bazı yeni içeriklere sahip oldu. Arkadaşlarınızla beraber oynamak için birebir olan World War Z‘nin yeni güncellemesine dilerseniz yakından bakalım.

Crossplay özelliği ne işe yarar?

Crossplay özelliği çapraz platform desteği anlamına gelmektedir. Yani anlayacağınız PS4, Xbox ve PC oyuncuları World War Z‘yi bir arada oynayabilecekler. Bu özelliğin oyuna eklenmesi güzel çünkü oyun arkadaşlarınızın hepsi aynı platformda olmayabilirler veya sizin bulunduğunuz platformda diğer platformlara kıyasla daha az oyuncu bulunuyordur.

world war z

Bazı oyunlarda bu özellik bir dezavantaja dönüşse bile her zaman aynı durum söz konusu olmayabiliyor. Bu durumdan en çok yakınan kişiler Call of Duty: Warzone oyuncuları. Klavye ve fare ile daha rahat bir oynanış söz konusu değilse eğer platformlar arasında herhangi bir üstünlük olmaz lakin bu durum Call of Duty: Warzone için pek geçerli olmuyor.

Bu güncelleme ile oyuna yeni bir karakter eklendi ve bu karakter sahip olduğu drone ile zombileri sersemletip oyundaki ilerleyiş bakımından bir nebze de olsa rahatlık kazandırıyor. Güncellemenin bir ekstrası daha var o da oyuna yeni eklenen ACW-20 adındaki silah. Yarı otomatik bir bomba atar silahı olan ACW-20, toplu hâlde gelen zombiler için biçilmiş kaftan olmaya hazır gibi.

Dronemaster güncellemesi tanıtım videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler