Cumartesi, Temmuz 6, 2024

Xbox Live’da Kısa Süreli Kesinti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gamerlar'ın sevilen platformu olan Xbox Live dün gece beklenmedik bir şekilde çöktü. Microsoft daha önceden bu tarz sorunlar ile karşı karşıya kalsa dahi en kısa sürede sorunu hallediyordu ancak bu sefer bu kadar kolay olmadı.

xbox game 2

Xbox Live Neden Çöktü? Peki Tamamen Düzeldi mi?

Dün gece saatlerinde konsolların başında keyifli bir şekilde oyun keyfi yaşayan oyuncular çevrimiçi profillerine erişim sağlayamadıklarını ve bir çok oyuncu diğer oyuncular ile arlarında ki bağlantı sorunları ile karşılaştılar hal böyle olunca oyuncular bu durumu sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile yaşanılan sorunu Microsoft ekibine bildirildi.

xbox coktu

Yaşanılan sorun birden fazla ülkede yaşandı ve bir çok oyuncu bu durumun hızlı bir şekilde çözülmesini beklerken aradan 5 saat geçti ve beklenilen açıklama Microsoft’tan resmi açıklama geldi.

Oyuncular hiç bir şekilde çevrimiçi bağlantı sağlayamadıkları sorunu her ne kadar kendilerin den ötürü yaşandığını kabul etmiş olsalar dahi bu sorunun neden ötürü yaşandığı belirtilmedi ve Xbox’ın resmi X hesabından (Twitter) beklenen paylaşım yapıldı.

Kullanıcılar artık Xbox Live'da ve hizmetlerde oturum açarken sorun yaşamayacaktır. Sabrınız için teşekkür ederiz, oyun başlıyor!

Yapılan paylaşımda Xbox ekibi oyuncularından yaşanılan bu sorun özürlerini ve sabırları için de teşekkürlerini iletti. Yapılan açıklama da anladığımız kadar şu an için herhangi bir problem olmadığı 5 ila 6 saat süren bu problemin geçici bir sorun olduğunu anlıyoruz.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler