Çarşamba, Nisan 24, 2024

Xbox Live Gold 2021 Şubat Ayı Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox kullanıcılarının “Acaba ne gelecek?” diye merakla beklediği Xbox Live Gold oyunları için yeni liste duyuruldu.

Tahmin edersiniz ki bu kez Şubat ayı oyunları açıklandı. Ocak ayı bir tık sönük kalmış ve oyun sayısı 4 olarak açıklanmıştı. Tabii ki bu benim görüşüm ama Şubat ayında gelen oyunlar daha iddialı yapımlar. Özellikle bir yapım var ki eğlenceli bulacağınız ünlü serilerden.

Xbox Live Gold Şubat oyunları hangileri?

Önce şu bahsettiğim iddialı oyunu paylaşayım. O oyun aksiyon yönü öne çıkan Gears 5 yapımı. Oyunun fiyatı 260 TL civarlarında. Yani sizin anlayacağınız bu ay için önemli bir fırsat sunulmuş durumda.

Ayın 1’inden 28’ine kadar sunulacak yapımın dışında ikinci oyun ise Resident Evil. Korku ya da gerilim türünde iddialı olan yapımın, revize edilmiş olan oyun olduğunu da hatırlatayım.

Xbox Live Gold

Diğer oyunlar da kötü değil, en azından zaman geçireceğiniz yapımlar. Bu oyunları da tüm listeyle beraber aşağı ekleyeceğim.

  • Indiana Jones and the Emperors Tomb
  • Dandara Trials of Fears Edition
  • Breakdown
  • Gears 5
  • Resident Evil

Saydığım iki oyun dışında kalan yapımlar nispeten daha ucuz oyunlar ama dediğim gibi bu oyunlar da Şubat ayı için size çeşitlilik sağlayacaktır. Xbox Live Gold üyelerine şimdiden iyi eğlenceler diyelim. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler