Cuma, Mart 29, 2024

Xbox Live Gold Hizmetinin Temmuz Ayı Oyunları Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft şirketinin Xbox oyun konsollarında sunduğu Xbox Live Gold hizmeti, her ay belli başlı oyunları bedava olarak abonelere sunuyor. Temmuz ayında karşımıza çıkacak olan bedava oyunlar da netleşmiş durumda.

Piyasada lider her iki konsolun da PSN Plus ve Xbox Live Gold isminde ücretli hizmetleri bulunmakta. Bu ücretli hizmetler; her ne kadar genellikle çevrimiçi oyun oynayabilmek adına satın alınsa da, onları cazip kılan başka getirileri de bulunmakta.

Bu getirilerin en öne çıkanı ise, şüphesiz ki her ay ücretsiz olarak sunulan oyunlar. Bu aylık oyunlar, sadece mevcut abonelere sunulmakta. Aboneliği devam eden her kullanıcı da bu nimetten faydalanabilmekte. Verilen ücretsiz oyunların da demo falan değil, tam sürüm olduklarını belirtelim. Xbox cephesi de, her ay sürdürdüğü bu uygulamaya devam ediyor. Şirket, Temmuz ayında vereceği ücretsiz oyunları duyurmuş durumda. 

Temmuz Ayında Verilecek Olan Oyunların Listesi 

  • Insıde
  • Big Crown: Showdown 
  • Castlevania: Symphony of the Night 
  • Meet the Robinsons

Xbox konsolu sahiplerine sunulan bu abonelik hizmetinin bedeline bakacak olursak Microsoft tarafından aylık olarak 59 TL, 3 aylık abonelik için 149 TL ve 12 aylık abonelik hizmeti için 439 TL gibi bir fiyatlandırma belirlenmiş.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler