Çarşamba, Nisan 24, 2024

Xbox One X Cyberpunk 2077 Özel Versiyonu Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıkışını çok uzun süredir beklediğimiz Cyberpunk 2077 oyunu için sayaç işleme devam ediyor. Bir yandan oyunun çıkışını bekliyoruz bir yandan ise oyun için yeni bir haberin ortaya çıktığını görüyoruz. Bu kez haber Microsoft kanadından geldi. Oyuna özel gelecek olan Xbox One X Cyberpunk 2077 versiyonu duyuruldu.

Yapıma özel olarak gelecek olan konsolun, tasarımı da tamamen oyunun çizgilerinde hazırlanmış durumda. Hem kontrol cihazında hem de konsol üzerince oyunu yansıtan çizgileri barındıran konsolların ne zaman geleceği konusunda da açıklama yapılmış durumda.

Xbox One X Cyberpunk 2077 Haziran ayında geliyor

Firmanın YouTube hesabı üzerinden yaptığı video paylaşımı ile ortaya çıkan özel seri konsolların Haziran 2020 tarihinde piyasaya çıktığını göreceğiz. Net gün verilmemiş olsa da bu yaz alma şansını bulacağımız konsolların beraberinde soru işaretlerini de getirdiğini söylemek gerekiyor.

Şöyle bir durum var ki oyun Eylül ayında çıkacak. Geliştirme süreci çok uzun sürdü ve defalarca yapıma erteleme geldi. Son tarih Eylül 2020 olarak gösterildi. Özel tasarım bir konsol yapıyorsunuz ve bunu oyunun çıkış tarihinden aylar önce piyasaya sürüyorsunuz. İşte burada soru işaretleri karşımıza çıkıyor.

Acaba sınırlı sayıda üretilecek olan konsolu tercih eden kullanıcılar için oyuna erken erişim mi verilecek? Sorunun cevabını şu an için alabilmiş değiliz. Xbox One X Cyberpunk 2077 konsolları satışa çıktığı zaman bu konu hakkında daha detaylı bilgileri elde etmiş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler