Perşembe, Nisan 25, 2024

Xbox Series S, uygun fiyatıyla oyuncularla buluşacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyadaki bütün oyuncuların merakla beklediği yeni oyun konsollarından birisi olan Xbox Series S, fiyatı ve çıkış tarihi konusunda en nihayetinde bir netlik kazandı. Xbox Series X‘e göre daha ufak bir tasarıma sahip olan Xbox Series S‘e gelin yakından bakalım.

Xbox Series S, 299 dolarlık fiyatıyla piyasaya sürülecek!

10 Kasım tarihinde satışa çıkması planlanan Xbox Series S, fiyatıyla yeni nesil oyun konsolları arasında güzel bir tercih olacak gibi. Xbox Series X‘e göre 200 dolar daha ucuz olacak olan Xbox Series S, çıkışı sonrasında ne denli satış rakamlarına ulaşacak göreceğiz.

xbox series s

10 Kasım tarihinde sadece Xbox Series S değil aynı zamanda Xbox Series X de satışa çıkacak. Ayrıca yeni üyelik sistemi olan Xbox All Access ise bu yeni oyun konsollarıyla beraber satışa sunulacak. Xbox Live ve Game Pass‘in dahil olduğu bu paket 25 dolarlık fiyatıyla Xbox Series S‘de. 35 dolarlık fiyatıyla da Xbox Series X‘de satışta olacak.

Xbox Series S, 2K çözünürlüğe odaklı olacak iken Xbox Series X, 4K ve 8K çözünürlüğe odaklanıyor olacak. Aradaki fiyat farkının en büyük sebebi ise bu özellik farkından kaynaklanıyor diyebiliriz.

Xbox Series X vs Series S

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler